Σημαντικές

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ -ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Εξαρση εμφανίζουν τα κρούσματα κορωνοιού και στη Φθιώτιδα , παρα το γεγονός οτι οι Δήμαρχοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί στις ανακοινώσεις τους .

Βάσει των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων , εχουμε ενα θετικό δείγμα στο σύζυγο του κρούσματος που είχε διαγνωστεί στις 13 Αυγούστου, κατοίκου Αταλάντης, μετά την επιστροφή της από την Αλβανία. Όλη η οικογένεια εφαρμόζει ήδη την καραντίνα. Επίσης ενα θετικό δείγμα σε κάτοικο του Κυπαρισσίου που επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα από την Αλβανία. Όλη η οικογένεια έχει τεθεί σε καραντίνα.αποτελεσμάτων σε 20 δείγματα που δόθηκαν χθες διαπιστώθηκαν:
Οπως μας ενημερώνει ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές ηδη είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών των δύο νέων κρουσμάτων , ενω στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης εξετάζονται συνεχώς δείγματα για COVID-19 .
Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να νοσήσει ο καθένας μας” σημειώνει ο Δήμαρχος Λοκρών , κάνοντας παράλληλα εκκληση να μην στοχοποιούνται οι ασθενείς.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης.
Επισημαίνεται σε όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό να εφαρμόζουν αυστηρά το μέτρο της καραντίνας».

Καθησυχαστικός είναι και ο Δήμος Στυλίδας μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε 29χρονο δημότη που επέστρεψε από ταξίδι στο εξωτερικό . Η Δήμαρχος  Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ενημερώνει τους δημότες ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς από το επιβεβαιωμένο κρούσμα  δημότη Στυλίδας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό , σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, πρόκειται για 29χρονο δημότη Στυλίδας, ο οποίος επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι πριν από δύο ημέρες  κατευθείαν στην κατοικία του στη Στυλίδα και έχει έρθει σε επαφή μόνο με την μητέρα και τον πατέρα του.

Οπως επισημαίνει η Δήμαρχος Στυλίδας  δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους δημότες καθώς και οι τρείς θα βρίσκονται σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες στην κατοικία τους.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close