Τοπικές

Νέα μόνιμη Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δύο ακόμη γιατροί ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία στα Επείγοντα…

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τον  διορισμό μόνιμου ιατρού  Παθολόγου-Ογκολόγου  στο Νοσοκομείο Λαμίας, ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για την προσθήκη ενός ακόμη Ογκολόγου.

Πρόκειται για την ιατρό Κάπου Θεοδώρα, που διορίστηκε σε θέση Επιµελητή Β΄ Παθολογικής Ογκολογίας, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία. Η διαδικασία που αναμενόταν να έχει ολοκληρωθεί τον περασμένο χειμώνα, τελεσφόρησε τελικά με την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στις 28 Μαρτίου και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η τελετή ορκωμοσίας της κας Κάπου έγινε στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουνίου (28/6/19).

Στα ΤΕΠ

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είχε δύο ακόμη γιατρούς που επίσης ορκίστηκαν στο ιερό Ευαγγέλιο να φυλάττουν πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγµα και τους Νόµους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Πρόκειται για τον ιατρό Λαποκωνσταντάκη Γεώργιο, που διορίστηκε σε θέση Επιµελητή Β΄ Πνευµονολογίας-Φυµατιολογίας, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία και για τον ιατρό Πέµπα Ευθύµιο, που διορίστηκε σε θέση Επιµελήτη Β΄ Ορθοπαιδικής, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία, για το Τµήµα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέχρι τέλους του έτους και εδώ προγραμματίζονται δύο ακόμη μόνιμες προσλήψεις ψυχιάτρων, οι θέσεις των οποίων έχουν προκηρυχθεί.

Σύμφωνα με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, ο οποίος μαζί με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολκυθά υποδέχτηκαν τους δύο γιατρούς, «η προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που έχει προγραμματιστεί, αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης. Συνεχίζουμε,  με σωστό Προγραμματισμό προσφέροντας τα μέγιστα στην κατεύθυνση παροχής Άρτιων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού μας και των όμορων Νομών, με γνώμονα οι υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείο μας να είναι ποιοτικές και εξατομικευμένες στον πολίτη».

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ  ΠΡΙΝ  ΠΕΡΙΠΟΥ  ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,

είχε αναλάβει υπηρεσία  ο Παθολόγος-Ογκολόγος  Επιμελητής Α’ Σεραφείμ Καλτσάς.

ΔΕΙΤΕ   ΤΟ  ΣΧΕΤΙΚΟ   ΑΡΘΡΟ

Με την έλευση του κ. Καλτσά, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας, «επιλύεται το πρόβλημα λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν Λαμίας ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα (1) μία πρόσληψη για δεύτερο Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Β’ για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών, με αποτέλεσμα να μπορεί το νοσοκομείο σταδιακά να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ευπαθή ομάδα των Ογκολογικών περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή».

Επανδρώνεται και η Ψυχιατρική Κλινική…

Δεν είναι όμως μόνο η έλευση Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά και αυτή του Ψυχίατρου Επιμελητή Β’ Απόστολου Γκλέτσου, ως αρχή για τη λειτουργία του… υπολειτουργούντος μέχρι σήμερα τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέχρι τέλους του έτους και εδώ προγραμματίζονται δύο ακόμη μόνιμες προσλήψεις ψυχιάτρων, οι θέσεις των οποίων έχουν προκηρυχθεί.

Σύμφωνα με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, ο οποίος μαζί με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά υποδέχτηκαν τους δύο γιατρούς, «η προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που έχει προγραμματιστεί, αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης. Συνεχίζουμε,  με σωστό Προγραμματισμό προσφέροντας τα μέγιστα στην κατεύθυνση παροχής Άρτιων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού μας και των όμορων Νομών, με γνώμονα οι υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείο μας να είναι ποιοτικές και εξατομικευμένες στον πολίτη».

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close