Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Νέο Trailer Από Το “Foundation” Του Apple Tv

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το “Foundation”, την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov. Το νέο trailer συντηρεί την πολύ θετική εντύπωση που δημιούργησαν τα δυο πρώτα, καθώς φανερώνει μια προσεγμένη παραγωγή με επική κλίμακα και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

“Η σειρά εξελίσσεται σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι έχουν σκορπιστεί σε διάφορους πλανήτες του σύμπαντος, ζώντας όλοι κάτω από την ηγεμονία της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Όταν ένας ψυχο-ιστορικός, ο οποίος διαθέτει την ικανότητα της πρόβλεψης του μέλλοντος, προβλέπει ότι η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει σύντομα, ξεκινά μια εκστρατεία για να δημιουργήσει ένα ίδρυμα που θα εξασφαλίσει ότι η γνώση της ανθρωπότητας δεν θα εξαφανιστεί μαζί της.”

Η sci-fi σειρά βιβλίων του Asimov (“Bicentennial Man”, “I, Robot”), ξεκίνησε το 1951 και εξελίχθηκε σε τριλογία, αποτελούμενη απο το “Foundation”, το “Foundation and Empire” και το “Second Foundation” και για πολλούς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης του George Lucas για το franchise του “Star Wars”. Το 1981 ο Asimov προσέθεσε δυο sequels, το “Foundation’s Edge” και “Foundation and Earth” και λίγο αργότερα δυο prequels, το “Prelude to Foundation” και το “Forward the Foundation”.

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι David S. Goyer (“The Dark Knight”, “Da Vinci’s Demons”) και Josh Friedman (“War of the Worlds”, Terminator: The Sarah Connor Chronicles”), βασισμένοι φυσικά στη σειρά βιβλίων του Isaac Asimov που εκδόθηκαν για πρώτη φορά μέσα στην δεκαετία του 50′.

Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris (“Chernobyl”), Lee Pace (“Halt and Catch Fire”), Lou Llobell, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, Leah Harvey, Daniel MacPherson, T’Nia Miller, Pravessh Rana, Kubbra Sait, Nikhil Parmar, Clarke Peters και Geoffrey Cantor.

Η πρώτη σεζόν του “Foundation” που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

A
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close