Τοπικές

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ : ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Στα πλαίσια της σταδιακής επαναλειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των Τακτικών Χειρουργείων του Γ.Ν. Λαμίας και με γνώμονα τόσο την εξυπηρέτηση των ασθενών όσο και την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας με την διαρκή λήψη μέτρων αποτροπής μετάδοσης του covid-19 , η Διοίκηση του ιδρύματος μας ενημερώνει οτι απο  την Δεύτερα 04-05-2020 σταδιακά επαναλειτουργούν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και τα Τακτικά Χειρουργεία.

 Όσον αφορά τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λόγω αποφυγής συγχρωτισμού και συνωστισμού όσα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχουν προγραμματιστεί θα επαναπρογραμματίζονται κατά προτεραιότητα και λαμβάνοντας υπόψη το επείγον του περιστατικού .

Η διαδικασία καταχώρησης των νέων Ραντεβού, σε αυτή την μεταβατική περίοδο, θα γίνεται είτε τηλεφωνικώς στους αριθμούς 2231356081, 2231356802 και 2231356582, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://www.hosplam.gr

 Τα ραντεβού έχουν κατανεμηθεί λαμβάνοντας υπόψη την ασφαλή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Προς τούτο είναι ιδιαίτερα σημαντική η ακριβής τήρηση της ώρας προσέλευσης, η οποία δεν πρέπει να αποκλίνει των 15 λεπτών, προ της ορισμένης ώρας του ραντεβού, προκειμένου να μην δημιουργούνται συνθήκες συγχρωτισμού- συνωστισμού. Η επιβεβαίωση της ορθής ώρας προσέλευσης θα γίνεται κατά την είσοδο των πολιτών στο χώρο του νοσοκομείου, επ’ ωφελεία της ασφαλούς και άρτιας εξυπηρέτησης τους.

 ”Η προσέλευση των πολιτών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα γίνεται  σύμφωνα με τα οριζόμενα από τις αντίστοιχες οδηγίες Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ περί ατομικών μέτρων προστασίας και, εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας τους, να γίνεται χωρίς συνοδό” τονίζει ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς .

 

Στο μεταξύ ενεργοποιείται και πάλι η Λίστα Χειρουργείου με ιδιαίτερη μέριμνα στην διεκπεραίωση των χειρουργικών επεμβάσεων που είχαν αναβληθεί κατά την διάρκεια αναστολής λειτουργίας των τακτικών χειρουργείων.

 Στα πλαίσια του προεγχειρητικού ελέγχου εισάγεται η υποχρεωτική διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου των ασθενών για SARSCOV -2, συμφώνως με την ανάλογη οδηγία του Υπουργείου Υγείας.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close