Τοπικές

O Νίκος Σταυρογιάννης για τον Δήμο Καλαμπαλίκη

Ο πρώην Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης εκτός απο συνεργάτες με τον Δήμο Καλαμπαλίκη ήταν και φίλοι. Στο τελευταίο αντίο λοιπόν στον καλό του φίλο μιλά για “…έναν υπέροχο πατέρα,σύζυγο και φίλο”

Δείτε το μήνυμα του Νίκου Σταυρογιάννη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

“Είναι από εκείνες τις στιγμές, που καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει κατάλληλα τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει τον πόνο και την οδύνη για τον αδόκητο χαμό ενός πολυαγαπημένου μας ανθρώπου.

Πώς να μιλήσεις για έναν υπέροχο πατέρα και σύζυγο, έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, έναν ειλικρινή και αφοσιωμένο φίλο, έναν υποδειγματικό και αξιόπιστο συνεργάτη που έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα από τη ζωή;

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης, υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία και την Αυτοδιοίκηση με αξιοπρέπεια, σεβασμό, τιμιότητα και αφοσίωση. Υπήρξε άνθρωπος απόλυτα συνεπής στα λόγια και στις πράξεις του, με δυναμισμό, θέληση για προσφορά, όρεξη για ζωή. Με στρατηγική σκέψη και οργανωτικές ικανότητες δεν άφηνε ποτέ τα πράγματα στην τύχη τους. Προέβλεπε, αξιολογούσε, προετοιμαζότανε και οργάνωνε με λεπτομέρεια ότι αναλάμβανε. Ήταν γνήσιος ορθολογιστής.

Πάντοτε στο πλάι του, ακούραστος συνοδοιπόρος, η γυναίκα του, Δήμητρα, τα δύο αγαπημένα του παιδιά και τα εγγονάκια του που του έδιναν ξεχωριστή χαρά. Ήταν πολύ περήφανος για την οικογένειά του και δεν έχανε ευκαιρία για να το εκφράσει.

Είμαι βέβαιος πως απέναντι στο πιο δυνατό και άδικο χτύπημα της μοίρας, η οικογένειά του θα σταθεί όπως ο ίδιος τους έμαθε και θα ήθελε.

Φίλε Δήμο, σ’ ευχαριστώ για όλες τις χαρές και τις δυσκολίες που περάσαμε μαζί, για τις ευχάριστες στιγμές και τις «δημιουργικές» διαφωνίες μας, για τα μικρά και τα μεγάλα που μοιραστήκαμε. Έμαθα πολλά μαζί σου, σε μια ξεχωριστή και υποδειγματική συνεργασία.

Το κενό που αφήνεις… μεγάλο, στην οικογένειά σου και σε όλους εμάς.

Καλό ταξίδι Δήμο.”

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close