Τοπικές

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ

Το Νοσοκομείο της Λαμίας   εχει στη διαθεσή του την πρώτη παρτίδα των εμβολίων και απο σήμερα  αρχισαν να γίνονται  οι πρώτοι εμβολιασμοί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , ενω η  τρίτη φάση του εμβολιαστικού προγράμματος θα συνεχιστεί με τα Νοσοκομεία της Αμφισσας , της Λιβαδειάς και των Θηβών , του Καρπενησίου , της Χαλκίδας , της Κύμης , της Καρύστου και του Βόλου . Σε εξέλιξη είναι και το πρόγραμμα εμβολιασμών απο τις κινητές μονάδες υγείας στα Γηροκομεία της Περιφέρειας .

 

Τα εμβολιαστικά κέντρα στην πόλη της Λαμίας θα είναι δύο. Ενα στο Νοσοκομείο Λαμίας και το δεύτερο στο Κέντρο Υγείας  στην οδό Θερμοπυλών.Ο πρώτος εμβολιασμός για τον covid19 πραγματοποιήθηκε  στο νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο παρέλαβε το πρωί την πρώτη παρτίδα με  480 εμβόλια.Ο πρώτος υγειονομικός  που εμβολιάστηκε είναι η Διευθύντρια  της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Ελένη Κωστορίζου .

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα   θα εμβολιάζονται 100 άτομα την ημέρα. Το Νοσοκομείο  Λαμίας θα διαθέτει δύο γραμμές εμβολιασμού, δηλαδή αντί για τέσσερα εμβόλια θα γίνονται οκτώ την ώρα.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close