Uncategorized

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι άγγελοι με σπασμένα φτερά που πετούν όταν αγαπηθούν

«Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι οι πιο γνήσιοι και ειλικρινείς που θα συναντήσεις ποτέ. Δεν υπάρχει κάτι που δε θα σου πουν για τον εαυτό τους αν εμπιστευτούν την καλοσύνη σου.

Ωστόσο, την στιγμή που θα τους προδώσεις, θα τους απορρίψεις ή θα τους υποτιμήσεις, γίνονται ο χειρότερος τύπος ανθρώπου. Δυστυχώς, καταλήγουν να πληγώνουν τον εαυτό τους. Δε θέλουν να πληγώσουν τους άλλους. Είναι ενάντια στην φύση τους. Θέλουν να κάνουν τροποποιήσεις και να αναιρέσουν το λάθος που έκαναν.

Η ζωή τους είναι κύμα με τα πάνω και τα κάτω. Ζουν με ενοχές και ένα συνεχή πόνο για τα άλυτα ζητήματα και τις παρεξηγήσεις. Είναι βασανισμένες ψυχές που δεν μπορούν να ζήσουν μισώντας τους άλλους ή με το να τους μισούν οι άλλοι.

Αυτά τα άτομα χρειάζονται όση αγάπη μπορεί κάποιος να τους δώσει επειδή η ψυχή τους βασανίζεται συνεχώς από τους άλλους.

Όμως, παρά την τραγωδία από αυτά που έχουν περάσει, παραμένουν τα πιο συμπονετικά άτομα που αξίζει να γνωρίσεις και αυτοί που συχνά γίνονται ακτιβιστές για τους πληγωμένους, τους ξεχασμένους και τους παρεξηγημένους.

Είναι άγγελοι με σπασμένα φτερά που πετούν μόνο όταν αγαπηθούν.»

Shannon L. Alder

6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ένας επίγειος άγγελος

Μπορεί να έχετε ακούσει να αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα, όπως εργάτες του φωτός, επίγειοι άγγελοι ή κάτι παρόμοιο. Μπορεί ακόμα να αισθάνεστε σαν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οι εργάτες του φωτός έχουν έρθει εδώ για να απλώσουν και να μοιράσουν το φως τους, όσο περισσότερο μπορούν και να φέρουν μια θετική αλλαγή στον πλανήτη. Δεν έχουν καμία υπομονή για το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τη βία, ή την καταπίεση. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν όλοι να ζουν αρμονικά και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη Γη.

Οι Εργάτες του Φωτός δεν συντονίζονται με πολύ στο σύγχρονο κόσμο. Συχνά, αισθάνονται σαν παλιές ψυχές που έχουν έρθει εδώ για άλλη μια φορά με σκοπό την αποκατάσταση και την ανανέωση του πλανήτη. Τους αρέσει να ζουν όπως ζούσε παλιότερα ο άνθρωπος, στην εξοχή και σε αρμονία με τα ζώα και με τη φύση. Ενώ γνωρίζουν πως δεν πρόκεται να γυρίσουν στον παλιό τρόπο ζωής, οι επίγειοι άγγελοι θέλουν απλά να ζήσουν ειρηνικά με τον κόσμο μας σήμερα. Επιθυμούν αφθονία, γέλιο, ευτυχία και χαρά για όλους, και είναι κάποιοι από τους πιο ανιδιοτελής τους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ. Οι επίγειοι άγγελοι θέλουν να εναρμονιστούν με την θετική ενέργεια της αγάπης και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να ανακαλύψουν τον ανώτερο εαυτό τους. Επιθυμούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τη στενοχώρια, και να ζήσουν στην αληθινή αρμονία με το Θείο. Έχουν καλές προθέσεις για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, αλλά συχνά απογοητεύονται με την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων.

Αν νιώθετε ότι είστε ένας επίγειος άγγελος, αλλά δεν είστε σίγουροι, συνεχίστε την ανάγνωση για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια για τον ρόλο σας στον πλανήτη.

1.Είστε πολύ ευαίσθητοι

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν έρθει εδώ για έναν ξεχωριστό σκοπό, αλλά η διάσωση του πλανήτη έρχεται με βαρύ κόστος. Μερικές φορές, αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωπο αισθάνονται κατακλυσμένοι από όλα τα προβλήματα του κόσμου, και ανήμποροι για να φέρουν την αλλαγή. Ο επίγειος άγγελος μπορεί να απογοητευτεί από την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και να επιζητεί απελπισμένα την αλλαγή. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε πολυκοσμία και σε μέρη με πολύ φασαρία, καθώς η συγκρουόμενη ενέργεια μπορεί να τους κάνει ανήσυχους και να τους εξαντλήσει.

Οι Επίγειοι άγγελοι έχουν επίσης υψηλή ευαισθησία στη βία, το μίσος, και ουσιαστικά οτιδήποτε αρνητικό παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Τείνουν να κρύβονται στη θαλπωρή του δωματίου τους μεγάλο μέρος του χρόνου, στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τον ταραχώδη, αγχωτικό έξω κόσμο.

Αν όσα αναφέρουμε σας θυμίζουν εσάς, τότε θα μπορούσε να είστε και εσείς ένας επίγειος άγγελος.

2. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι.

Ο εργάτης του φωτός, ή επίγειος άγγελος, αγαπάει να περνά χρόνο μόνος, ώστε να επαναφορτίζει και την αποκαθιστά τις ισορροπίες της ενέργειάς του. Όπως αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο – αυτοί οι τύποι των ανθρώπων φορτίζονται συχνά από τον σύγχρονο κόσμο, και να χρησιμοποιούν το χρόνο τους και για να θεραπευτούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη συνάντηση τους με τον έξω κόσμο. Απολαμβάνουν να ψάχνουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους και επουλώνουν τις εσωτερικές τους πληγές. Οι επίγειοι άγγελοι γνωρίζουν ότι για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι, και να εργαστούν ακατάπαυστα για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

3. Νοιάζεστε βαθιά για τους άλλους.

Αισθάνεστε κατανόηση προς τους άλλους, και επιθυμείτε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν προβλήματά τους; Αν ναι, θα μπορούσατε να είστε ένας επίγειος άγγελος. Αυτοί οι άνθρωποι θα παρατούσαν τα πάντα για να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκετε σε ανάγκη, καθώς έχουν υποφέρει και ίδιοι και δεν θέλουν να δουν κανέναν άλλον να πληγώνεται. Οι εργάτες του Φωτός αισθάνονται βαθιά συνδεδεμένοι με τους συνανθρώπους τους, και απλά θέλουν να παρέχουν παρηγοριά σε όποιον το χρειάζεται. Καταλαβαίνουν πόσο δύσκολος και τρομακτικός μπορεί να μοιάζει ο κόσμος κατά καιρούς, καθώς ζούμε συνεχώς στην αβεβαιότητα. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο, αλλά οι εργάτες του φωτός γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν μια θετική αλλαγή σήμερα.

Ζουν στο τώρα, και θέλουν να κάνουν όσες περισσότερες θετικές αλλαγές μπορούν. Οι Άγγελοι της Γης μπορεί να ταυτιστούν με τους αγώνες των ανθρώπων, καθότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν βρεθεί και οι ίδιοι στην αντίστοιχη θέση.

4. Αισθάνεστε ότι σας έχει δοθεί κάποιος συγκεκριμένος σκοπός.

Δεν ακολουθείτε τις κοσμικές επιθυμίες και το πατημένο μονοπάτι. Δεν σας αρέσει η προγραμματισμένη, καταπιεστική κοινωνία στην οποία ζούμε, και ποτέ δεν αισθάνθηκε υποχρεωμένοι να ακολουθήσει τα βήματα των άλλων ανθρώπων. Θέλετε να αφήσετε το δικό σημάδι και να ζήσετε με τους δικούς σας κανόνες, χωρίς να σας λέει κανένας τι πρέπει να κάνετε. Αισθάνεστε πως καλείστε να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν «κανονικό», και δεν θα μπορείτε να φανταστείτε να ζήσετε μια ανεκπλήρωτη ζωή. Οι Επίγειοι άγγελοι μπορεί να αισθάνονται ισχυρή έλξη να εργαστούν ανθρωπιστικούς τομείς, όπως σαν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχοθεραπευτές, ή σύμβουλοι. Βλέπουν τους εαυτούς τους ως θεραπευτές, και θέλουν θέσεις εργασίας σε τομείς όπου μπορούν να ζήσουν τα πάθη τους.

Μπορεί ακόμα να θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τη δομή και τη ρουτίνα που έχουν οι κοινές δουλειές.

5. Έχετε ισχυρή διαίσθηση.

Αν ανήκετε σε αυτή κατηγορία το πιθανότερο είναι να μη ζείτε μια ζωή βασισμένη στη λογική, αλλά να παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι στα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν βαθιά συναισθήματα και δεν μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο ζωής της σημερινής κοινωνίας. Συνδέονται με τα πράγματα που απευθύνονται σε συναισθήματα, όπως η τέχνη, η μουσική,και συνδέονται με τους άλλους με ουσιαστικό τρόπο. Επιτρέπουν στη διαίσθησή τους να τους καθοδηγήσει στη ζωή, και να τους βοηθήσει να αποφασίσουν για κάθε νέο βήμα που κάνουν.
Οι επίγειοι άγγελοι δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτά που τους λέει η εσωτερική τους φωνή, καθώς γνωρίζουν ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν έχουν έρθει από το Θείο. Εμπιστεύονται το σύμπαν για να φέρει θετικά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή τους, και ξέρουν ότι η διαίσθηση είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνούν με αυτό.

6. Απορρίπτεται τα “μοντέρνα ιδανικά”.

Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός και επίγειοι άγγελοι δεν μπορούν να καταλάβουν τον κόσμο σήμερα. Γιατί ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο δουλεύοντας σε δουλειές που απεχθανόμαστε για να αγοράσουμε πράγματα που δε χρειαζόμαστε; Καταρχήν, γιατί υπάρχουν οι δουλειές; Γιατί συνεχίζουμε να μολύνουν το σπίτι μας και να το αντιμετωπίσουμε σαν σκουπίδι, όταν αυτό είναι το μόνο μέρος που έχουμε να ζήσουμε; Γιατί καταναλώνουμε τόσα πολλά και δίνουμε τόσο λίγα; Γιατί έχουμε πολέμους;Γιατί υπάρχει ο ρατσισμός; Γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία; Αυτά τα ερωτήματα τρέχουν μέσα στα μυαλά των εργατών του φωτός. Έτσι λοιπόν απορρίπτουν τη σύγχρονη κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι τους αποκαλούν χίπις, αλλά οι ίδιοι απλά βλέπουν τη φροντίδα των συνανθρώπων τους και του περιβάλλοντος σαν ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής τους.

Οι επίγειοι άγγελοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια κατάσταση διαχωρισμού και της απομόνωσης και πως έχουμε απολύτως ανάγκη ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουμε. Οι επίγειοι άγγελοι ότι κάποια μέρα θα χαρούμε την απόλυτη αλήθεια, το δικαίωμά μας για την αγάπη, την ευτυχία, την ελευθερία, και την αφθονία. Έχουμε αρκετά σε αυτή τη Γη για να ζήσουμε ευτυχισμένοι, αλλά η συνείδηση μας, μας εμποδίζει να ζήσουμε αυτή την αλήθεια. Οι επίγειοι άγγελοι έχουν επικεντρωθεί στην εξάπλωση της αρχαίας σοφίας με την ελπίδα να αφυπνίσουν τους ανθρώπους.

Οι επίγειοι άγγελοι ξοδεύουν πολύ χρόνο στη φύση, όπου αισθάνονται πιο άνετα και στο σπίτι με τον εαυτό τους. Εκτιμούν τη φύση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον φυσικό κόσμο, και απομακρύνονται από τον υλισμό, την απληστία, και οτιδήποτε προάγει το διαχωρισμό και τη διαίρεση.

Εάν αυτά τα σημάδια αντηχούν μέσα σας, τότε είστε πιθανώς ένας εργάτης του φωτός ο ίδιος. Είναι μια δύσκολο μονοπάτι, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Κάθε φορά που αισθάνεστε απογοητευμένοι και χαμένοι, απλά να θυμάστε τον σκοπό σας, και ότι δεν έχετε έρθει εδώ για να χωρέσετε στο κουτί που θέλει η κοινωνία. Ήρθατε εδώ για να λάμψετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο αυτόν τον κόσμο.

Πηγή: hippieteepee.gr

Οι Άγγελοι υπάρχουν σε μια διαφορετική δονητική συχνότητα από αυτή των ανθρώπων και συνεπώς οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους δούμε, αλλά μπορούμε συχνά να νιώσουμε την παρουσία τους γύρω μας.

Οι Άγγελοι έχουν έναν τρόπο να κάνουν γνωστή την παρουσία τους και δεν χρειάζεται κάποιος να είναι βαθιά θρησκευόμενος ή να έχει μια δυνατή θρησκευτική πίστη ώστε να νιώσει την παρουσία ενός Αγγέλου.

7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται δίπλα σας

1. Η θερμοκρασία στο δωμάτιο μπορεί να αλλάξει

Μπορεί να νιώθετε μια ξαφνική ορμή ζεστού αέρα ή ζεστής λάμψης να σας περικυκλώνει. Ίσως έχετε ανατριχίλες ή νιώθετε ένα μυρμήγκιασμα στο πίσω μέρος του λαιμού σας ή του κεφαλιού σας.

2. Μια ενδιαφέρουσα ευωδία μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά

Μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο άρωμα που δεν έχετε μυρίσει ποτέ ξανά και πιθανώς να μη μπορέσετε να το αναγνωρίσετε.

3. Διαφορετικά χρωματιστά φώτα μπορούν να εμφανιστούν από το πουθενά

Μπορεί να δείτε ακτίνες φωτός να αναβλύζουν ή να πέφτουν κατά μήκος του δωματίου ή μπορεί να δείτε λάμψεις και σπινθήρες καθώς και σκιές. Μη φοβηθείτε. Δε θα δείτε να εμφανίζεται ένας Άγγελος, μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να τον δείτε, και οπωσδήποτε οι Άγγελοι δεν έχουν καμία επιθυμία να σας βλάψουν.

4. Μπορεί να ακούσετε αγγελικές φωνές να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας

Αν ο ήχος είναι μονάχα ένας ψίθυρος ή πνιχτός, στείλτε ένα διανοητικό μήνυμα στον Άγγελο να μιλήσει πιο δυνατά. Μην υποθέτετε ότι η αγγελική φωνή που ακούτε είναι προϊόν της φαντασίας σας.

5. Λευκά πούπουλα ή φτερά μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά στα πιο απίθανα και αναπάντεχα μέρη

Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι Άγγελοι είναι μαζί σας και είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις προσευχές σας..

6. Οι Άγγελοι μπορεί να εμφανιστούν σε εσάς στα όνειρά σας με μια λύση σε κάποιο συγκεκριμένο σας πρόβλημα

Το πρωί θα νιώθετε πιο θετικοί και πιο ξεκάθαροι σχετικά με το ποια κατεύθυνση να πάρετε

7. Μπορεί να νιώθετε σαν να είναι κάποιος μέσα στο δωμάτιο μαζί σας

(Σαν κάποιος να έχει περάσει από δίπλα σας και να σας έχει αγγίξει) ή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι μια παρουσία στέκεται πίσω σας με τα χέρια της στους ώμους σας.

Συχνά οι Άγγελοι θα κάνουν την παρουσία τους πολύ αισθητή. Μια συνηθισμένη εμπειρία είναι όταν είστε σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη και ίσως ασυνείδητα ψάχνετε για καθοδήγηση και ξαφνικά ένα βιβλίο θα πέσει από ένα ράφι και θα πέσει στα πόδια σας.

Αυτός θα είναι ένας Άγγελος επί τω έργω. Εμπιστευτείτε τον και θα λάβετε περισσότερα σημάδια.

Βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν στο μονοπάτι της ζωής μας.

 

Awakengr.com

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close