Σπίτι

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ταύρο

5 λόγοι για τους οποίους ένας Ταύρος θα σε αγαπήσει όσο κανείς άλλος

 

5 λόγοι για τους οποίους ένας Ταύρος θα σε αγαπήσει όσο κανείς άλλος

 

Είναι πεισματάρης, αλλά αξίζει τον κόπο. Όταν σκέφτεσαι το ζώδιο του Ταύρου, τι έρχεται πρώτα στο μυαλό σου; Είναι η αξιοπιστία και η αφοσίωσή του σε όσους βρίσκονται κοντά του ή η πρακτική του φύση που σε φέρνει πίσω στη γη όταν πετάς στα σύννεφα; Ή μήπως είναι ότι ενσαρκώνει έναν… πραγματικό ταύρο με την επίμονη φύση και την κτητικότητά του;

Παρά τις αρνητικές του ιδιότητες, ο Ταύρος γίνεται ένας από τους καλύτερους συντρόφους. Όχι μόνο είναι ντόμπρος, αλλά είναι και αξιόπιστος. Διάβασε παρακάτω πέντε επιπλέον λόγους για τους οποίους ένας Ταύρος θα σε αγαπήσει όπως κανένας άλλος, σύμφωνα με το Your Tango.

1. Είναι πιστός

Οι Ταύροι δεν είναι άπιστοι. Είναι πιστοί. Παραμένουν στο πλευρό σου και δεν θα κάνουν ποτέ τίποτα για να σε βλάψουν σκόπιμα. Η απιστία είναι κάτι που δεν τους αφορά.

2. Αν σε αγαπήσει, είναι για τα… καλά

Όταν ένας Ταύρος σε ερωτεύεται, είναι κάτι οριστικό για αυτόν. Είναι, όπως είπαμε, απίστευτα πιστός εραστής. Θα κάνει σχεδόν οτιδήποτε για σένα. Είναι μια αγάπη που δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή.

3. Θέλει να σε βοηθήσει να εξελιχθείς

Όταν ο Ταύρος σε αγαπά, θέλει να κάνει ότι μπορεί για να σε βοηθήσει να εξελιχθείς, όχι να σε αναγκάσει να εξελιχθείς. Δεν θέλει να σε αλλάξει, θέλει να σε βοηθήσει να αλλάξεις τα πράγματα που θέλεις στον εαυτό σου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό υποστηρικτή για τα πάντα στη ζωή.

4. Απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή

Αν σου αρέσουν οι φανταστικές βραδιές ραντεβού, ο Ταύρος είναι ο εραστής για εσένα. Απολαμβάνει το καλό φαγητό ή ακόμα και ένα ωραίο μπουκάλι κρασί. Ο Ταύρος είναι ο τύπος της περιποίησης, οπότε ετοιμάσου να σε περιποιηθεί!

5. Του αρέσουν οι ουσιαστικές σχέσεις

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν. Δεν κάνει απλό φλερτ. Απαιτεί πραγματικό νόημα πίσω από τις σχέσεις του.

Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

 

Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

 

Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό… ταίρι σου.

Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Ταύρος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper’s Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Ταύρου με…

Κριό: Μπορεί να είναι απογοητευτικός συνδυασμός. Οι ενέργειές τους είναι διαφορετικές και κινούνται με διαφορετικό ρυθμό. Αλλά υπάρχει ρομαντισμός και πάθος, κάτι που μπορεί να τους κρατήσει να επιστρέφουν ο ένας στον άλλο.

Ταύρο: Δύο ερωτικά ζουζουνάκια! Άνετοι και αγαπημένοι. Κατά καιρούς δεν χρειάζονται καν κάποιον άλλο. Εάν λειτουργήσει, μπορεί και να διαρκέσει μια ζωή.

Δίδυμο: Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι θορυβώδεις και να φλερτάρουν και ο Ταύρος να είναι υποτονικός και σταθερός. Σπάνια τα δύο αυτά ζώδια αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά, φυσικά, τίποτα δεν είναι έξω από το πεδίο της δυνατότητας.

Καρκίνο: Σιγά σιγά, οι δύο αυτοί αποκαλύπτουν περισσότερο τον εαυτό τους ο ένας στον άλλο και μπορούν να οικοδομήσουν μια βαθιά ερωτική σχέση. Η ομορφιά και η καλή ζωή είναι υποθέσεις που ενδιαφέρουν και τους δύο.

Λέοντα: Υπάρχει έλξη μεταξύ αυτών των δύο, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν, ποιος από αυτούς θα πάρει το προβάδισμα.

Παρθένο: Αυτά τα ζώδια της γης έχουν πολλά κοινά και κατανοούν ο ένας τον άλλον. Μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες αξίες. Τέλεια!

Ζυγό: Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας και κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από αυτά τα δύο ζώδια που έχουν την Αφροδίτη ως κυβερνήτη. Στο τέλος, η ζωή είναι για την αρμονία και την ισορροπία. Το καταλαβαίνουν!

Σκορπιό: Αντίθετα ζώδια. Κάποιες σχέσεις επιτυγχάνουν και κάποιες όχι. Αυτό μπορεί να ταιριάξει στην κατηγορία αυτών των σχέσεων αγάπης-μίσους. Μπορεί να είναι ηλεκτρισμένη σχέση, αλλά και ταραχώδης.

Τοξότη: Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά αυτοί οι δύο είναι σε διαφορετικά μονοπάτια. Για να κάνουν κλικ μεταξύ τους, χρειάζονται κατανόηση και ευαισθησία.

Αιγόκερω: Αγάπη, θαυμασμός, σεβασμός και κατανόηση. Μαζί για πάντα!

Υδροχόο: Μπορεί να διδάξει ο ένας τον άλλον σε μεγάλο βαθμό, αλλά η αγάπη δεν είναι δεδομένη. Στον Υδροχόο αρέσει να είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του ενώ ο Ταύρος από την άλλη πλευρά είναι πάντα σταθερός.

Ιχθείς: Ρομαντικοί στην καρδιά, αυτοί οι δύο μπορούν να μοιράζονται μια βαθιά και διαρκή αγάπη. Είναι αγάπη άνευ όρων που ενθαρρύνει τον καθένα τους να κάνει το καλύτερο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ταύρο ως σύντροφο

Ψάχνεις για έναν Ταύρο, ή μήπως τον έχεις ήδη δίπλα σου; Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, μόλις μπήκαμε στην εποχή του! Με κυβερνώντα πλανήτη την Αφροδίτη (τον πλανήτη της αγάπης και του ρομαντισμού), αυτός ο ουράνιος ταύρος έχει να κάνει με την καλή ζωή. Με την ευκαιρία, λοιπόν, ιδού μερικά πράγματα που καλό είναι να γνωρίζεις αισθησιακό ζώδιο της γης, σύμφωνα με την Aliza Kelly του Cosmopolitan.

Τι ψάχνει ο Ταύρος σε μια σχέση;

Με απλά λόγια, ο Ταύρος λατρεύει να είναι ερωτευμένος. Από δείπνα υπό το φως των κεριών και πλούσια μπουκέτα με τριαντάφυλλα μέχρι κοινά μασάζ με αιθέρια έλαια και βόλτες στην παραλία, αυτό το γήινο ζώδιο συναρπάζεται από τον ρομαντισμό. Όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς, ο Ταύρος παίρνει τους δεσμούς πολύ σοβαρά… αλλά κατά ειρωνικό τρόπο, εκεί είναι που τα πράγματα μπορούν να γίνουν λίγο δύσκολα.

Δεν σου αρέσουν οι βραδιές με ταινίες και κουβέρτες στον καναπέ; Δεν σου λέει τίποτε ένα μπάνιο με λάδι λεβάντας; Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά αυτός στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ένας σοβαρός λόγος διαφωνίας για αυτό το ζώδιο. Σε αντίθεση με τον αστρολογικό προκάτοχο του Ταύρου (τον Κριό), ο Ταύρος δεν ερωτεύεται για πλάκα αλλά το κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρκεί να πούμε ότι ο Ταύρος έχει μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θα έπρεπε να μοιάζουν οι σχέσεις. Και αν το ρομαντικό σου στυλ δεν ταιριάζει με το δικό του, καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

Πώς συμπεριφέρεται ο Ταύρος σε μια σχέση

Εξωτερικά, ο Ταύρος μπορεί να φαίνεται χαλαρός και να του αρέσει η πολυτελής ζωή. Αλλά ο Ταύρος γνωρίζει επίσης την αξία του ευρώ. Δεν επιζητεί μόνο σταθερότητα στη σχέση, απαιτεί μια δομή σε κάθε τομέα της ζωής. Αυτό το ζώδιο της γης εργάζεται σκληρά για να κερδίσει ανταμοιβές, οπότε αναμένει από τον σύντροφο του να κατανοήσει και να σεβαστεί τους οικονομικούς του στόχους. Ο Ταύρος αισθάνεται πιο ασφαλής όταν τα χρήματα ρέουν σταθερά σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος αντικατοπτρίζει τη συμπεριφορά του στις σχέσεις. Η ασφάλεια είναι απολύτως υψίστης σημασίας για αυτό το ζώδιο και οποιαδήποτε απειλή για το οικοδόμημα, θα αποτελέσει κόκκινο πανί για έναν Ταύρο.

Εάν ο Ταύρος είναι γνωστός για ένα πράγμα, αυτό είναι η ισχυρογνωμοσύνη του. Αυτό που ο Ταύρος αντιλαμβάνεται ως «σταθερότητα» μεταφράζεται συχνά (σε όλους τους άλλους) ως «πείσμα». Επομένως, εάν δεν κατανοείς τα ενδιαφέροντα του Ταύρου, μπορεί να βρεθείς κολλημένη σε ένα απογοητευτικό αδιέξοδο. Ο καλύτερος τρόπος για να το διαχειριστείς είναι να κρατάς σκορ. Στην κυριολεξία. Δημιούργησε μια λίστα με το πόσες φορές ο Ταύρος ακολουθεί το δικό του δρόμο και φύλαξε τις «αποδείξεις» για να του αποδείξεις ότι επέδειξες κάτι περισσότερο από κατανόηση. Εάν υπενθυμίσεις ήρεμα στον Ταύρο την τέχνη της προσαρμοστικότητας, είναι βέβαιο θα μαλακώσει αυτήν την τακτική.

Τι εξιτάρει και τι ξενερώνει έναν Ταύρο

Προτού μπορέσεις να αξιολογήσεις τα οφέλη μιας σχέσης με έναν Ταύρο, πρέπει πρώτα να καλέσεις σε δείπνο αυτό το ζώδιο της γης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδευτείς υπερβολικά, αλλά θα πρέπει να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό ραντεβού που να ταιριάζει στο πορτοφόλι σου. Μην κάνεις επίδειξη αλλά επίσης μη λυπηθείς τα χρήματα. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι το πιο γκουρμέ ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα λατρέψει ένα σπιτικό φαγητό ακολουθούμενο από ένα σπέσιαλ γλυκό που το πήρες από ένα ψαγμένο ζαχαροπλαστείο. Για ένα εξαιρετικά σέξι βράδυ, ίσως θελήσεις να εκπλήξεις τον Ταύρο σου με σαμπάνια στον πάγο, φράουλες με σοκολάτα και ροδοπέταλα στα σατέν σεντόνια σου. Μπορεί να ακούγεται κιτς αλλά θυμήσου! Ο Ταύρος λατρεύει αυτήν την αισθησιακή ζωή.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει τίποτα που να ενοχλεί τον Ταύρο περισσότερο από το να νιώσει ότι δεν είναι προτεραιότητα στις σκέψεις σου. Μην σκεφτείς καν να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον Ταύρο με κάποιο φτηνό εισιτήριο που το βρήκες την τελευταία στιγμή από μια αεροπορική εταιρία της συμφοράς. Ομοίως, η ακύρωση σχεδίων για έναν Ταύρο είναι λόγος απογοήτευσης. Ακόμα και εάν έχεις ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρεις μια ημερομηνία για ραντεβού που δεν θα ακυρώσεις. Ο Ταύρος παίρνει τη δέσμευση πολύ σοβαρά και ξενερώνει απίστευτα με τον ασυνεπή σχεδιασμό.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

Παρόλο που είναι εύκολο να ερωτευτείς τον Ταύρο, η Παρθένος και ο Αιγόκερως ως ζώδια της γης γοητεύονται από αυτόν τον ουράνιο ταύρο. Η Παρθένος εκτιμά τη συνέπεια του Ταύρου και η σοβαρή εργασιακή ηθική του Αιγόκερω συμπληρώνει τέλεια την αγάπη για τη σταθερότητα του Ταύρου. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι γνωστό ότι γοητεύεται με τον θεατρικό Λέοντα και τον προοδευτικό Υδροχόο. Αυτά τα ζώδια είναι επίσης εξαιρετικά έντονα, έτσι η σχέση μπορεί να φανεί σαν ένας συνεχής ανταγωνισμός.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close