Auto Moto

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΝΤΟΣ , 133ΧΛΜ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Η αγορά αυτοκινήτου , καινούριου ή μεταχειρισμένου είναι ούτως ή άλλως δύσκολη . Η επιλογή πρέπει να γίνεται βάσει των πραγματικών αναγκών , της οικονομικής μας κατάστασης , την μεταπωλητική του αξία,τον εξοπλισμό και άλλα πολλά.

Όμως όταν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο «εργάτη» και «συνεργάτη» όπως στη περίπτωση των αγροτικών αυτοκινήτων γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Για όσα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν αγοράσετε το νέο σας αγροτικό , ρωτήσαμε τον κ. Παναγιώτη Τάντο εκπρόσωπο της ομώνυμης εταιρείας, που  από το 1969  δραστηριοποιείται   στην πώληση επαγγελματικών αυτοκινήτων , στην εισαγωγή μεταχειρισμένων γνήσιων Ιαπωνικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων καθώς και στις επισκευές και στο service.

 

Όπως μας είπε ο ίδιος  «Ειδικευόμαστε σε φορτηγάκια 4Χ4 και 4Χ2 . Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας και των πολλών ικανοποιημένων πελατών μας, είμαστε ένα από τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στον χώρο μας» .

Ας δούμε τις συμβουλές του για μια σωστή επιλογή-επένδυση σε αγροτικό αυτοκίνητο.

«Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι το είδος του αγροτικού που θα αγοράσουμε: Αυτό εξαρτάται από τη φύση των αγροτικών εργασιών :  Αν οι εργασίες σου αφορούν μεγάλες εκτάσεις και βραχώδη περιβάλλοντα, τότε η επιλογή σου , θα πρέπει να γίνει με άλλα κριτήρια σε σχέση με το αν η δραστηριότητά σου γίνεται σε εύκολα προσβάσιμους αγρούς. Διάλεξε αυτό  που μπορεί με ευκολία να έχει πρόσβαση στο αγρόκτημά σου. Έτσι δε θα δυσκολευτείς σε περίπτωση κακοκαιρίας ή αν κολλήσουν!

Το δεύτερο σημαντικό είναι ο όγκος των  εργασιών:Αν οι αγροτικές εργασίες σου περιλαμβάνουν ποικίλες μεταφορές αγροτικών προϊόντων από και προς προμηθευτές ή εμπόρους, τότε οι ανάγκες σου  μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται. Είναι σημαντικό να επιλέξεις αυτό που μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα σου με ασφάλεια. Θα πρέπει όμως και γρήγορα για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο! Έτσι, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε απομακρυσμένη περιοχή χωρίς πρόσβαση, με το κατάλληλο όχημα θα μπορείς να κινείσαι άνετα και ευέλικτα για κάθε σου ανάγκη!

Τέλος και η ταχύτητα   είναι πολύ σημαντική  καθώς όταν μπορείς να φτάσεις στον ελάχιστο χρόνο στον προορισμό σου γλιτώνεις χρήμα και χρόνο! Όταν μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί και με μεγάλο όγκο μεταφοράς, τότε είναι το καλύτερο!

Ακόμα το αγροτικό που θα επιλέξεις πρέπει να είναι στιβαρό και αξιόπιστο και ταυτόχρονα μια καλή εικόνα για την επιχείρησή σου.

Στην εταιρεία μας είμαστε κοντά σας να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα για την καλύτερη επιλογή.  Έτσι, θα είσαι σίγουρος  ότι  η επένδυσή σου θα πιάσει τόπο και η δουλειά σου θα γίνεται πιο εύκολα και πιο αποδοτικά από ποτέ».

 

Κατά την επίσκεψή μας ξεναγηθήκαμε και στον κόσμο των Ιαπωνικών ανταλλακτικών όπου σίγουρα θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Σε ένα πολύ καλά οργανωμένο χωροταξικά περιβάλλον υπάρχει μια τεράστια ποικιλία παντος τύπου ανταλλακτικών όπως:

Κινητήρες εξελιγμένης τεχνολογίας πετρελαίου και βενζίνης.

 

Μηχανικά μέρη

 

Καμπίνες – καρότσες

Μέρη φανοποιίας  καινούριων και παλιών μοντέλων.

Και  φυσικά ένα υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων.

 

Παναγιώτης Τάντος

133χλμ Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, στον κόμβο της Τραγάνας Φθιώτιδας

Τηλ. 22330-92360

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close