ΕΥ ΖΗΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΤΟ ΜΟΔΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας – Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ηλίας Κυρμανίδης, μαζί με την Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και υπηρεσιακά στελέχη επέβλεψαν χθες έργα τα οποία υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Πρώτος σταθμός ήταν το έργο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΜΟΔΙΟΥ», προϋπολογισμού 2.200.000€, το οποίο πλέον εξελίσσεται απρόσκοπτα και με βάση το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται από τη σύμβαση κατασκευής.

Ακολούθησε επίβλεψη του έργου: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΘΗΒΑΣ- ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ : ΟΡΙΑ ΝΟΜΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ», προϋπολογισμού  2.500.000€, το οποίο ολοκληρώθηκε, όπως και το έργο αποπεράτωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας.

Στη σύσκεψη με τοπικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν για:

  • Την πορεία όλων των έργων που εκτελούνται και όσων οδεύουν προς δημοπράτηση, όπως η ανακατασκευή του πέτρινου γεφυριού επί του Βοιωτικού Κηφισσού, προϋπολογισμού 600.000€.

  • Την ανάγκη πλήρους αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να χρηματοδοτεί ήδη την αποκατάσταση οδών προς το Χ.Κ. και να ολοκληρώνει την αναγκαία μελέτη για τη βελτίωση της οδού Αμφίκλεια – Χ.Κ. Παρνασσού.

Συζητήθηκε επίσης σειρά έργων και δράσεων, αναγκών και ευκαιριών για την τοπική κοινωνία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close