Τοπικές

Ομόφωνα αθώοι οι κατηγορούμενοι για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

«Ιστορική μέρα η σημερινή για το ίδρυμα που αδίκως το έκλεισαν….», δήλωσε  ο πρώην πρόεδρος Νίκος Δασκαλόπουλος.

Η πολυσυζητημένη δίκη για τη «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) στο Εφετείο της Λαμίας.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας βρέθηκαν 20 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις Διοικήσεις της ΣΤΛ, με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απιστία, μετά από Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την χορήγηση τριάντα επτά (37) δανείων κατά την περίοδο 2008-2012.

Τελικά μετά από διήμερη ακροαματική διαδικασία το Εφετείο αθώωσε ομόφωνα όλους τους κατηγορουμένους, ενώ απαλλακτική ήταν και η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλούς από τους κατηγορούμενους, το προηγούμενο διάστημα, είχαν δεσμευτεί και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί με ότι αυτό συνεπάγεται για κάποιον που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, όπως ο Νίκος Δασκαλόπουλος που είναι φαρμακοποιός.

Ο πρώην πρόεδρος της της ΣΤΛ μετά την απόφαση ήταν φανερά συγκινημένος,   χαρακτήρισε τη μέρα ιστορική και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν το προηγούμενο διάστημα.

 

 

 

lamiareport.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close