Ομορφιά

ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΕΞΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ LOOK ΣΑΣ.

Η κορυφαία τάση στα μαλλιά που ταιριάζει σε όλες μας δεν είναι άλλη από την χωρίστρα στο πλάι. Το μοντέρνο αυτό και πολύ κολακευτικό χτένισμα για κάθε σχήμα προσώπου έχει την ικανότητα να κρύβει τις έντονες γωνίες και τις ασυμμετρίες ενός προσώπου, τονίζοντας έτσι τα δυνατά χαρακτηριστικά του.

Χτενίστε λοιπόν κι εσείς τα μαλλιά σας, κάνοντας όποιο hairstyling προτιμάτε σε συνδυασμό με μια χωρίστρα δεξιά ή αριστερά του προσώπου σας. Εξάλλου, όπως θα δείτε και στη συνέχεια, η πλάγια χωρίστρα πηγαίνει όμορφα τόσο με τα μαλλιά κάτω ή μισά μισά πιασμένα, όσο και με αλογοουρά ή κότσο.

Τι κι αν έχετε επιλέξει ένα κούρεμα με χωρίστρα στη μέση, η μικρή αυτή αλλαγή αποτελεί από μόνη της μια όμορφη πρόταση για να ανανέωση. Μη διστάσετε λοιπόν να απογειώσετε το look σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό χτένισμα με τα μαλλιά στο πλάι. Απλά αλλάξτε μεριά στη χωρίστρα σας ή δοκιμάστε να της δώσετε ένα ιδιαίτερο σχήμα, πχ ζικ ζακ.

 

Ακολουθεί μια συλλογή από εκθαμβωτικά χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι για κάθε περίσταση.

Απλά χτενίσματα με πλάγια χωρίστρα και μαλλιά κάτω

Ίσια μακριά μαλλιά με πλάγια χωρίστρα

Κοντό καρέ με αφέλειες και χωρίστρα στο πλάι

Ανάλαφρες μπούκλες σε κοντό καρέ με πλάγια χωρίστρα

Αγορέ pixie γυναικείο κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι

Ασχέτως με το μήκος και το κούρεμα που έχετε επιλέξει, μια χωρίστρα που φέρνει τα μαλλιά προς την μια πλευρά μπορεί να αποτελέσει την λεπτομέρεια που θα το απογειώσει.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα του συνδυασμού ενός πλάγιου χωρίσματος με μακριά, καρέ ή κοντά – αγορέ μαλλιά θα σας εντυπωσιάσει! Και δεν χρειάζεται να σας απασχολεί αν έχετε φράντζα ή αφέλειες. Η χωρίστρα στο πλάι πηγαίνει εκπληκτικά με αυτό το κούρεμα.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να κάνετε απλά, αλλά κομψά και νεανικά χτενίσματα με πλάγια χωρίστρα. Δοκιμάστε τη με ίσια, σπαστά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά και θα κερδίσετε πολλά κοπλιμέντα!

Χωρίστρα στο πλάι με τα μαλλιά χτενισμένα στη μια πλευρά

Κυματιστά μαλλιά, χωρίστρα στο πλάι και πιάσιμο

Μακριά ίσια μαλλιά με πλάγια χωρίστρα και πιάσιμο της φράντζας

Χτένισμα με μαλλιά στο ένα πλάι και ανάλαφρες μπούκλες

Rock style χτένισμα με ξυρισμένα μαλλιά στη μια πλευρά και μακριά στην άλλη

Αν ψάχνετε για ένα χτένισμα λιγάκι διαφορετικό και δεν θέλετε απλά να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, φορμάροντας τα, επενδύστε στο πιάσιμο της μιας πλευράς.

Ξεκινήστε λοιπόν κάνοντας την χωρίστρα στα δεξιά ή τα αριστερά, αποκαλύπτοντας το καλό σας προφίλ. Μετά φέρτε όλα τα μαλλιά προς τη μια πλευρά του κεφαλιού και πιάστε τα. Αυτό μπορεί να γίνει ένα απλό μάζεμα, είτε με μια εντυπωσιακή γαλλική ή ολλανδική πλεξούδα.

Εξίσου όμορφο είναι όμως και το απλό πιάσιμο της φράντζας ή της μιας πλευράς των μαλλιών με ένα όμορφο κοκκαλάκι είτε με ένα κομψό twisted πλέξιμο.

Ότι κι αν επιλέξετε, θα κάνει το look σας μαγευτικό και αξιοζήλευτο.

Εντυπωσιακή πλάγια αλογοουρά με χωρίστρα αριστερά ή δεξιά

Μακριά ίσια μαλλιά με πλάγια χωρίστρα και αλογοουρά

Χτένισμα με μπούκλες και πλάγια αλογοουρά

Ίσια μαλλιά πιασμένα χαμηλή κοτσίδα με πλάγια χωρίστρα

Bubble ponytail με πλάγια χωρίστρα

Άλλη μια όμορφη ιδέα στα χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι είναι και η αλογοουρά. Χαμηλή, μεσαία ή ψηλή, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μια πλάγια βαθιά χωρίστρα, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα μια σικάτη όψη.

Χτενίστε λοιπόν ίσια ή σγουρά τα μαλλιά σας και πιάστε τα σε μια κομψή αλογοουρά με πλάγια χωρίστρα τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Το hairstyle αυτό είναι τόσο απλό, αλλά και τόσο εντυπωσιακό που θα σας κάνει εκθαμβωτική.

Αν όμως ψάχνετε για κάτι πιο περίτεχνο από το απλό πιάσιμο των μαλλιών σε αλογοουρά, δοκιμάστε μια κοτσίδα με πλεξούδα, είτε μια bubble ponytail. Και τα δυο χτενίσματα είναι εύκολα στην δημιουργία τους, αλλά φαίνονται περίτεχνα και εντυπωσιακά.

Κομψός κότσος με πλάγια χωρίστρα

Ρετρό σικ χτένισμα κότσος με πλάγια χωρίστρα

Χαμηλό πλάγιο σινιόν με χωρίστρα στα αριστερά

Χαμηλός κότσος σινιόν με πλάγια χωρίστρα και φράντζα

Κομψός κότσος με πλεξούδα και χωρίστρα στο πλάι

Πλάγιος χαμηλός κότσος πλεξούδα με χωρίστρα στα δεξιά

Μοντέρνοι, κομψοί και διαχρονικοί, οι κότσοι στα μαλλιά αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή για κάθε περίσταση. Ο συνδυασμός τους μάλιστα με μια χωρίστρα στο πλάι μπορεί να τους κάνει ακόμη πιο στυλάτους και εντυπωσιακούς.

Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να κάνετε ένα chic και νεανικό ρετρό χτένισμα με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά. Προσθέστε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και μια εντυπωσιακή πλάγια χωρίστρα για να κλέψετε σίγουρα την παράσταση!

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε τις πιο ρομαντικές εκδοχές του κότσου σε μορφή σινιόν ή συνδυασμένο με πλεξούδα.

Μοντέρνα πλεξούδα με χωρίστρα στο πλάι

Κοντό καρέ με πλάγια χωρίστρα και πλεξούδες στη μια πλευρά

Πλάγια χαμηλή πλεξούδα με φράντζα και χωρίστρα στα δεξιά

Ροκ / μπόχο μακριά wavy μαλλιά με φράντζα στο πλάι και πλεξούδα

Πλεξούδα με όγκο στο πλάι και χωρίστρα

Ακόμη μια επιλογή χτενίσματος που αγαπάμε πολύ είναι η πλεξούδα. Όλα της τα είδη μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά με ένα χτένισμα που έχει πλάγια χωρίστρα, ασχέτως με το μήκος των μαλλιών μας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να απογειώσετε το κλασσικό κοντό καρέ κούρεμα σας, μπορείτε πολύ απλά να πλέξετε δυο μικρά κοτσιδάκια στη μια πλευρά.

Αν πάλι, έχετε μακριά μαλλιά και λατρεύετε τις πλεξούδες, δοκιμάστε μία πλάγια εκδοχή τους σε συνδυασμό με χωρίστρα δεξιά ή αριστερά.

Για τις πιο ροκ γυναίκες, ένα χτένισμα με τα μαλλιά κάτω, πλάγια χωρίστρα και φράντζα, μπορεί να απογειωθεί με την προσθήκη μιας μικρής κάθετης πλεξούδας.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές ιδέες για χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι που μπορείτε να κάνετε. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό hairstyling!

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: beauteinkyriaki.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close