Τοπικές

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Πανικός προκληθηκε σήμερα στη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων απο το λάθος πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής οτι παρουσιάστηκε κρούσμα κορωνοιού σε ξενοδοχείο των Καμένων Βούρλων . Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του τηλεοπτικού σταθμού  ALPHA, ο δημοσιογράφος  αναφερόμενος στο κρούσμα κορωνοϊού της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή της Αιδηψού, απο λάθος ανέφερε  το όνομα των Καμένων Βούρλων. Την αποκατάσταση της αλήθειας ζητά με ανακοινωσή του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων .

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων με αφορμή ανυπόστατες φήμες που διαδόθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020 από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας ALPHA, για κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, υπενθυμίζει την από 13 Ιουλίου 2020 δημόσια ανακοίνωση – προειδοποίηση που είχε κάνει σχετικά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε ότι αφορά την πανδημία του Covid-19.
Όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος κος Μάνεσης, εκ παραδρομής αναφερόμενος στο κρούσμα κορωνοϊού της περασμένης εβδομάδας στην περιοχή της Αιδηψού, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ αναφέρει το όνομα των Καμένων Βούρλων. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ένα κύμα διάδοσης ψευδών ειδήσεων που αφορούν την Λουτρόπολη και θίγει άμεσα τα οικονομικά συμφέροντα αυτής.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, επικοινώνησε με τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας τόσο του Δήμου Καμένων Βούρλων (Αντιδήμαρχο κο Παπαγρηγορίου) όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κο Καρακάντζα), και ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι ΚΑΝΕΝΑ ύποπτο κρούσμα δεν υπάρχει τόσο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων όσο και στην Φθιώτιδα.
Ως Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων ζητάμε από τον τηλεοπτικό σταθμό και τον δημοσιογράφο όπως προβούν στην άμεση διόρθωση και αποκατάσταση της λανθασμένης αναφοράς του ονόματος των Καμένων Βούρλων και πάντα με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων της Λουτρόπολης και των επαγγελματιών της.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close