ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Είναι πολύ νωρίς για ευχές για Καλά Χριστούγεννα. Αλλά για να έχουμε Καλά Χριστούγεννα και να έχουμε καλές γιορτές θα πρέπει βασικά όλοι να εμβολιασθείτε. Απευθύνομαι σε εσάς τους συμπατριώτες μου που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, που σας αγάπησα και σας αγαπώ και εσείς με αγαπάτε θα ήθελα να με ακούσετε.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ. Μην ακούτε κάποιους με διάφορες θεωρίες και νοσηρές σκέψεις που σας παρασύρουν γιατί αυτό μπορεί να το πληρώσετε εσείς, οι οικογένειές σας, οι φίλοι και οι γνωστοί σας.

Έχουμε χάσει αρκετούς φίλους μας και νοσηλεύονται τώρα πάρα πολλοί στο Νοσοκομείο μας επάνω στη Λαμία. Άλλοι στο πέτρινο και άλλοι διασωληνωμένοι, εκτός από αυτούς που βρίσκονται και αναρρώνουν στα σπίτια τους. Αν με αγαπάτε θέλω να με πιστέψτε. Όπως πάντα ήμουν και είμαι κοντά και μαζί σας θέλω να εμβολιασθείτε.

Έτσι θα κερδίσετε την υγεία σας, θα σώσετε πολλούς συγγενείς, γνωστούς, φίλους, συμπατριώτες και συμπολίτες και θα κάνουμε όλοι μαζί καλές γιορτές και θα υποδεχτούμε υγιείς τον καινούριο χρόνο.

Αθανάσιος Γιαννόπουλος
Καθηγητής Χειρουργικής
τ. Υφυπουργός Υγείας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close