Τοπικές

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΕΩΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας  παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα  στην Δ.Ε. Μαλεσίνας για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας ως 15 Μάρτιου 2021.Η παράταση των μέτρων και των απαγορεύσεων κρίθηκε αναγκαία απο το υπουργείο Υγείας και το ΕΟΔΥ καθώς για να αποκατασταθεί η υγειονομική κατάσταση στο Δήμο, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια , καθώς πλέον φαίνεται να έχουμε ξεπεράσει τα 350 ενεργά κρούσματα.

Ο Δήμος Λοκρών πληρώνει βαρύ τίμημα απο την εξαρση των κρουσμάτων κορωνοιού καθώς  40 κάτοικοι του Δήμου Λοκρών νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας, ορισμένοι εξ αυτών στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση , ενω ηδη  μετρά τις δύο  πρώτες ανθρώπινες απώλειες στη Μαλεσίνα. Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές συνεχίζει τις εκκλήσεις στους κατοίκους του Δήμου να συμπεριφερονται ως φορείς, να φορούν μάσκες, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να κρατούν αποστάσεις.

Επίσης επι ποδός βρίσκεται και ο μηχανισμός του Δήμου Λοκρών συνεχίζοντας  τις απολυμάνσεις στους Δημοτικούς χώρους , ενω στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου συμβάλλει και η  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διανέμοντας 75.000 μάσκες στους κατοίκους της Μαλεσίνας.
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close