Σημαντικές

Plexiglass από… χρυσάφι

Χρυσές δουλειές κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες όσοι εμπορεύονται plexiglass. Οι δημόσιοι φορείς παραγγέλλουν μαζικά panel plexiglass, τα οποία τοποθετούν ως προστατευτικά για να ανασχέσουν πιθανά κρούσματα Κορωνιού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, το μέτρο δημοσιονομικά είναι ασύμφορο. Ενδεικτικά, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχώρησε στην προμήθεια 500 αυτοστήρικτων προστατευτικών διαχωριστικών γραφείου από plexiglass συνολικής αξίας 99.200 ευρώ! Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θα δαπανήσει 24.755 ευρώ για προμήθεια προστατευτικών χυτού plexiglass. Και νάταν μονάχα αυτό;

Το Εφετείο Βορείου Αιγαίου προχώρησε στην προμήθεια προστατευτικού πλαισίου από plexiglass, μέχρι του εγκεκριμένου ποσού των 3.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών των δικαστικών υπηρεσιών της νήσου Λέσβου. Η ΑΑΔΕ από την πλευρά της προχώρησε στην προμήθεια ειδικών διαχωριστικών προστατευτικών plexiglass για την Εφορία Ρόδου αξίας 2.988 ευρώ. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας προχώρησε σε απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης προστατευτικού πλαισίου από plexiglass, αξίας 1.377,50 ευρώ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ενέκρινε πίστωση 818,40 ευρώ για την τοποθέτηση προστατευτικών panel plexiglass στο γραφείο Πρωτοκόλλου του υπουργείου. Σε δαπάνη 669,60 ευρώ για panel plexiglass προχώρησε χθες το Πολυτεχνείο Κρήτης για τις ανάγκες προστασίας του προσωπικού της βιβλιοθήκης από τον COVID-19.

 

 

 

 

in.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close