Σημαντικές

Πλήρης ανακαίνιση και επανεκκίνηση του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας

Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μικρές ιστορίες τηλε-παίδευσης»

Δυναμική επανεκκίνηση με νέες εκσυγχρονισμένες υποδομές και με πλήρως ανακαινισμένο κτήριο κάνει το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Οι μαθητές παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης από τη συνεχιζόμενη πανδημία, επανέρχονται στους κανονικούς ρυθμούς της καλλιτεχνικής τους εκπαίδευσης, συμμετέχοντας στο διαδικτυακό καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικρές ιστορίες τηλεκπαίδευσης», το οποίο παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, στο νέο εκσυγχρονισμένο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας.

Μέσα από 11 ψηφιακές αφηγήσεις γεμάτες ήχους και μουσική, 18 έφηβοι μαθητές του ωδείου αποτυπώνουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας του Covid19.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικρές ιστορίες τηλεκπαίδευσης» αποτέλεσε ένα σύγχρονο μέσο έκφρασης και δημιουργικότητας για αυτούς, σε μια στείρα και δύσκολη περίοδο.

Μέσω αυτού οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τη δημιουργική γραφή, με τον ηχητικό σχεδιασμό και με τη μουσική σύνθεση και απέκτησαν πολλές τεχνολογικές και μουσικές γνώσεις και δεξιότητες. Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, Μπότη Σταυρούλα.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Θύμιος Καραϊσκος ξεναγήθηκε στους χώρους του Δημοτικού Ωδείου.

.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close