ΔΙΑΦΟΡΑ

Prince: Άγνωστο άλμπουμ του τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου – Ένα τραγούδι του δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα

Το Ίδρυμα του Prince ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός «άγνωστου» εώς τώρα άλμπουμ του τραγουδιστή με ακυκλοφόρητα τραγούδια, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Welcome 2 America».

 

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 τραγούδια, τα οποία ηχογραφήθηκαν το 2010. Μερικά από αυτά είναι τα: «Running Game» (Son of a Slave Master), «Stand Up and B Strong», «Same Page, Different Book» και «One Day We Will All Be Free».

Στις 8 Απριλίου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, το οποίο φέρει τον ίδιο τίτλο. Σύμφωνα με το Ίδρυμα πρόκειται για «έναν καυστικό μονόλογο με κύρια θέματα, χρυσά αλεξίπτωτα, την επιφανειακή φύση των κοινωνικών δικτύων, την κουλτούρα της διασημότητας των reality show και τα πολυεθνικά μονοπώλια της μουσικής βιομηχανίας».

 

Prince - Welcome 2 America

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου από την εταιρεία Legacy Recordings, που ανήκει στη Sony Music Entertainment. Όπως το χαρακτηρίζει το Ίδρυμα Prince είναι «μία ισχυρή, δημιουργική δήλωση, η οποία καταγράφει τις ανησυχίες, τις ελπίδες και τα κοινωνικά οράματα του Prince, προβλέποντας μία εποχή πολιτικού διχασμού, παραπληροφόρησης και αγώνα για φυλετική δικαιοσύνη».

Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 57 ετών τον Απρίλιο του 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης, την οποία πήρε κατά λάθος. Λέγεται ότι στο προσωπικό του αρχείο, που βρίσκεται στο στούντιο που διατηρούσε, περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία ακυκλοφόρητης μουσικής.

www.protothema.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close