Τοπικές

Προσοχή απατεώνας κυκλοφορεί στη Λαμία παριστάνοντας το λογιστή

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπτώσεις απάτης, διά ζώσης και από τηλεφώνου, με τους δράστες να σκαρφίζονται ένα σωρό σενάρια προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τα υποψήφια θύματά τους.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή της Λαμίας, καθώς καταγράφηκε ήδη το πρωί της Παρασκευής (22/10) μια προσπάθεια εξαπάτησης με μαϊμού – λογιστή ο οποίος προσπάθησε να μπει σε σπίτι γυναίκας, πλησίον του Αγίου Λουκά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , γύρω στις 9 το πρωί ευγενικός κύριος κοντά στα 50 με ξυρισμένο κεφάλι, πλησίασε την συγκεκριμένη κυρία και προσποιήθηκε το λογιστή του γιου της. Της ζήτησε μάλιστα την ταυτότητά της προκειμένου να συμπληρώσει, όπως είπε, μια αίτηση για δήθεν επιστρεφόμενα.

Η γυναίκα εισήλθε στο σπίτι της και ενώ του είπε να την περιμένει έξω από αυτό, εκείνος την ακολούθησε και θέλησε να μπει μέσα. Ευτυχώς όμως πρόλαβε να κλείσει την πόρτα και φυσικά ο απατεώνας εξαφανίστηκε.

Φυσικά δεν ήταν ο λογιστής του γιου της, ούτε ο τελευταίος είχε να πάρει τίποτα επιστρεφόμενα. Σύμφωνα με την παραλίγο παθούσα, ο μαϊμού λογιστής, επιβιβάστηκε σε μαύρο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν, καθώς μέσα σε λίγες ώρες οι απατεώνες έχουν προσπαθήσει να βγάλουν χρήματα από την περιοχή, είτε παριστάνοντας το υγειονομικό, είτε τους λογιστές. ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close