Σημαντικές

Προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο προς Λουτρά Υπάτης

Ο ”ΙΑΝΟΣ ”ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ !

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων για να αποκαταστήσουν τα τεράστια προβλήματα που αφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας ”Ιανός”.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στην περιοχή των Λουτρών Υπάτης , καθώς τα ορμητικά νερά της καταιγίδας τρύπησαν την ασφαλτο , εριξαν τα γεφυράκια και εκοψαν στα δύο την συγκοινωνία της Υπάτης με τα υπόλοιπες τοπικές κοινότητες .

Σοβαρό πρόβλημα εχει δημιουργηθεί στο δρόμο Λιανοκλαδίου -Λουτρών Υπάτης , στο γεφυράκι μετά τον Βιολογικό Καθαρισμό που είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί ο δρόμος και η συγκοινωνία στην περιοχή .

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προχώρησε η αστυνομία στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου με τα Λουτρά της Υπάτης.

Λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα που βρίσκεται στο ύψος του βιολογικού καθαρισμού και το έδαφος έχει υποχωρήσει.

Οι αρχές έκριναν πως η διέλευση των οχημάτων είναι επικίνδυνη και διέκοψαν την κυκλοφορία.

 

Η κίνηση προς και από τα Λουτρά Υπάτης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης, θα γίνεται μεσα από τις Κομποτάδες και τις Μεξιάτες.

 

 

 

www.lamiakos-typos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close