Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Πρώτο Teaser Από Το “Only Murders in the Building”

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το “Only Murders in the Building”, μια πρωτότυπη νέα κωμική σειρά, με εξαιρετικούς συντελεστές. Αν και το teaser είναι πολύ σύντομο, η παρουσία και μόνο δυο ζωντανών θρύλων της κωμωδίας (Steve Martin & Martin Short), αρκεί για να μας κινήσει την περιέργεια.

“Η σειρά ακολουθεί τρεις ξένους (Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez), οι οποίοι μοιράζονται μια εμμονή με το αληθινό έγκλημα και ξαφνικά βρίσκονται και οι ίδιοι μπλεγμένοι μέσα σε ένα. Όταν λαμβάνει χώρα ένας φρικιαστικός θάνατος μέσα στο κτίριο τους με τα πολυτελή διαμερίσματα στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, οι τρεις τους υποπτεύονται πως πρόκειται για φόνο και αποφασίζουν να τον εξιχνιάσουν με τις πλούσιες γνώσεις που διαθέτουν.
Καθώς ηχογραφούν ένα podcast με τα στοιχεία της υπόθεσης, αποκαλύπτουν τα πολύπλοκα μυστικά του κτιρίου, που πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω. Ακόμη πιο συγκλονιστικά είναι τα ψέματα που λέει ο ένας στον άλλο. Σύντομα, το τρίδυμο που βρίσκεται σε κίνδυνο, συνειδητοποιεί πως ο δολοφόνος ίσως ζει ανάμεσα τους και ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία το συντομότερο.”

Πρώτο Teaser Από Το "Only Murders in the Building" Του Hulu

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Steve Martin και John Hoffman (“Grace & Frankie”), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Martin ShortDan FogelmanJess Rosenthal, τον Jamie Babbit.

Πρωταγωνιστούν οι Steve Martin (“Planes, Trains & Automobiles”, “Dirty Rotten Scoundrels”), Martin Short (“Three Amigos!”, “Three Fugitives”), Selena Gomez, Nathan Lane, Amy Ryan, Sting, Aaron Dominguez, Vanessa Aspillaga, Ryan Broussard, Michael Cyril Creighton.

Το “Only Murders in the Building” θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 31 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close