Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του “See”

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σεζόν του “See”, την μεταποκαλυπτική σειρά φαντασίας του Steven Knight. Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, η σειρά επιστρέφει με την δεύτερη, που κρίνοντας από το trailer φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

“Το ‘See’ εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον, εκεί όπου η ανθρωπότητα έχει χάσει την αίσθηση της όρασης. Στη δεύτερη σεζόν, ο Baba Voss παλεύει για ενώσει ξανά την οικογένεια του και να απομακρυνθεί από τον πόλεμο και την πολιτική που τον περιβάλλει. Όμως, όσο απομακρύνεται τόσο πιο βαθιά εισέρχεται και η εμφάνιση του αδελφού του και μεγάλου αντιπάλου του, φαίνεται να απειλεί ακόμη περισσότερο την οικογένεια του.”

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steven Knight (“Peaky Blinders”, “Taboo”), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού με τον σκηνοθέτη Francis Lawrence (“The Hunger Games: Mockingjay”).

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "See"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Jason Momoa (“Aquaman”), Sylvia Hoeks (“Blade Runner”), Alfre Woodard (“Luke Cage”), Hera Hilmar (“Da Vinci’s Demons”), Nesta Cooper (“The Walking Dead”), Yadira Guevara-Prip (“Supernatural”), Christian Sloan (“Salvation”). Ενώ τα νέα πρόσωπα στη δεύτερης σεζόν είναι οι Dave Bautista (“Guardians of the Galaxy”), Olivia Cheng (“Warrior”), Eden Epstein, Tom Mison, Tamara Tunie, David Hewlett, Hoon Lee.

Η δεύτερη σεζόν του “See” (που έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν), θα διατεθεί μέσα απο το Apple Tv+ στις 27 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Also

Close
Back to top button
Close