Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Πρώτο Trailer Από Το “Babylon”

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το “Babylon”, το νέο φιλμ του Damien Chazelle. Ύστερα από το μετριότατο “First Man”, ο Damien Chazelle επιστρέφει στη ζώνη άνεσης του, με ένα κωμικό φιλμ με πλούσιο επίπεδο παραγωγής, που καταγράφει και σατιρίζει την παρακμή και την ανηθικότητα των πρώτων χρόνων του Hollywood (λες και τώρα είναι καλύτερα), πίσω στο 1920. Μια ξέφρενη παραγωγή, με εντυπωσιακά σετ, που θυμίζει σε στυλ κάτι από το “The Wolf of Wall Street” και το “The Great Gatsby”.

“Το φιλμ εξελίσσεται στο Los Angeles του 1920. Μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, που καταγράφει την άνοδο και πτώση πολλών χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια μιας εποχής με αχαλίνωτη παρακμή και ανηθικότητα στα πρώτα χρόνια του Hollywood”.

Πρώτο Trailer Από Το "Babylon"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Damien Chazelle (“Whiplash”, “La La Land”, “First Man”), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva, Jean Smart, Tobey Maguire, Katherine Waterston, Olivia Wilde, Eric Roberts, Samara Weaving, Max Minghella, Bob Levine, Lukas Haas, Spike Jonze.

Το “Babylon” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

https://www.cinemode.gr/trailers-tainion/proto-trailer-apo-to-babylon.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close