Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Πρώτο Trailer Από Το “The Cleaning Lady” Του FOX

Το δίκτυο FOX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το “The Cleaning Lady”, την νέα τηλεοπτική σειρά της Miranda Kwok, που είναι βασισμένη στην αργεντίνικη τηλεοπτική σειρά “La chica que limpia”. Το trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα δραματική σειρά, που εστιάζει σε μια μητέρα που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σώσει τον άρρωστο γιό της.

“Μια γιατρός από την Καμπότζη έρχεται στην Αμερική, αναζητώντας βοήθεια για τον άρρωστο γιό της. Όμως, όταν το σύστημα την απογοητεύει, η γιατρός αρνείται την ήττα και την περιθωριοποίηση. Έτσι, γίνεται καθαρίστρια για το οργανωμένο έγκλημα, χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα της για να χαράξει το δικό της μονοπάτι στον κόσμο του εγκλήματος.”

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Miranda Kwok (“The 100”, “Spartacus”), ενώ στη θέση της showrunner βρίσκεται η Melissa Carter (“Queen Sugar”, “Mistresses”).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Elodie Yung (“Daredevil”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Adan Canto (“Designated Survivor”), Vincent Piazza (“Boardwalk Empire”), Martha Millan (“The OA”), Eva De Dominici, Valentino LaSalle, Sebastien LaSalle.

Το “The Cleaning Lady” θα διατεθεί από το FOX μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close