Τοπικές

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΡΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ –ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Δήμου Λαμιέων για την υποδοχή του Ράλι Ακρόπολις . Επίσκεψη  στις εγκαταστάσεις της  Πανελλήνιας Έκθεση Λαμίας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος μαζί με τους Αντιδημάρχους Κώστα Σταυρογιάννη, Κώστα Μουστάκα  Παναγιώτη Φώσκολο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λαμίας Τάκη Συλεούνη.
 Στο χώρο της Εκθεσης εκτελούνται αυτή την περίοδο εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου με βάση τις οδηγίες που εχουν δοθεί απο την Επιτροπή WRC . Από την επομένη ημέρα  της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ξεκίνησαν  εργασίες με τα συνεργεία του Δήμου  και βάζουν  τον κυρίως χώρο της Έκθεσης ξανά σε χρήση για να φιλοξενηθεί το service park των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων.
”Οι εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ήταν και είναι για μας μεγάλο στοίχημα, σε σχέση και με το Ράλι Ακρόπολις” δήλωσε ο κ. Καραίσκος .
”Ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο, αναβαθμίζοντας τους εξωτερικούς χώρους και σταματώντας την εγκατάλειψη του χώρου της Έκθεσης.
Το Ράλι για όλους μας ξεκίνησε. Μαζί και η όμορφη πρόκληση.
Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε στα δύσκολα. Άλλωστε από την αρχή είχαμε επιλέξει το δύσκολο δρόμο.
Θα δώσουμε όμως όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης.
Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για την αναγέννηση του τόσο σημαντικού αυτού χώρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Σημαντικού για τη Λαμία και την ιστορία της, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης.
Για μας είναι η αρχή και αποτελεί προτεραιότητα μας η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, να γίνει και πάλι αναπτυξιακός πυλώνας για τον τόπο μας”.
www.lamiakos-typos.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close