Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Σε σοκ η Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Χαμός στις Άγριες Μέλισσες: “Πήρες τον γιο μου και τον έκανες δούλο σου”

Σε αναμονή για το πότε θα επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες με καινούρια επεισόδια στις οθόνες μας, το σενάριο προχωρά. Οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV ΕΘΝΟΣ ο Αλέξης Μίχας, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε, ότι δηλαδή ο γιος της δεν έχει πεθάνει και είναι ζωντανός, θα γίνει ο εφιάλτης της. Η Αννέτ καταρρακώνεται μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Δεν υπάρχει πια αμφιβολία πως ο γιος της είναι ο Μελέτης.

Με ορμή εισβάλλει στο γραφείο του Δούκα και του λέει επί λέξει: “Πήρες τον γιο μου και τον έκανες δούλο σου”! Η σχέση μεταξύ των δύο αδελφών θα δοκιμαστεί πιο σκληρά από ποτέ.

Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με την πλοκή να γίνεται εβδομάδα με την εβδομάδα όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Η Μελίνα Τσαμπάνη έχει αστείρευτη πένα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει στο σενάριο νέους ήρωες που θα φέρουν πολλές ανατροπές στο Διαφάνι.

Το ένα από αυτά τα πρόσωπα το είδαμε ήδη στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι ο Δημητράκης (Δημήτρης Κίτσος). Ο Δημητράκης πέρασε δύσκολη ηλικία εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη και τον Σέργιο. Σήμερα προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, όμως, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν άλλα σχέδια, καθώς επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για να παγιδέψουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Υπάρχουν, όμως, ακόμα δύο πρόσωπα που θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει στον Τηλεθεάτή η Μαρία Κεφαλά, ο Λιας (Παύλος Κουρτίδης) είναι εργάτης του Δούκα και ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του. Σκληροτράχηλος και βίαιος, παίρνει μέρος στα αντίποινα του αφεντικού του κατά του συνεταιρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Βασούλα Βονόρτα (Αλίνα Κοτσοβούλου) είναι η σύζυγος του Ηλία, μια γυναίκα φοβισμένη από τη βιαιότητα του άντρα της, προσπαθεί να κρατήσει κι εκείνη κρυφές τις πράξεις του Ηλία κατά των αγροτών. Όταν η Ελένη την προσεγγίσει και δει σε τι συνθήκες ζει η Βασούλα, θα δώσει μάχη για να την γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να την τραβήξει μακριά του και να την πείσει να μιλήσει για όσα έκανε ο άντρας της για λογαριασμό του Δούκα;

Μια γυναίκα στις Άγριες Μέλισσες θα καθίσει τον Δούκα στο σκαμνί

Άγριες Μέλισσες

Ο αστυνόμος αναλαμβάνει την προστασία της μέχρι τη δίκη, μια δίκη που μπορεί να καταδικάσει και τον Δούκα.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας δίνει εντολή στον Κωνσταντή και τον Μελέτη να μαζέψουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο Δούκας θα έρθει ίσως για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV για τις Άγριες Μέλισσες, η Εύη Βαλή, ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον Σεβαστό, ενώ στην πόρτα του Προύσαλη εμφανίζεται μια μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη νύχτα της επίθεσης στους αγρότες. Η μάρτυρας αυτή δεν είναι άλλη από την Βασούλα (Αλίνα Κοτσοβούλου) σύζυγο του Λια (Παύλος Κουρτίδης). Εκείνη όμως φοβάται για τη ζωή της, γιατί ο άντρας της είναι πολύ βίαιος.

Η Ελένη, η οποία και θέλει να αποκαλύψει τους ενόχους και ανησυχεί πραγματικά για την τύχη που θα έχει η συγκεκριμένη γυναίκα αναλαμβάνει να την πείσει να μιλήσει. Στη συνάντησή τους, όμως, η ξαφνική εμφάνιση του Λια βάζει και τις δύο γυναίκες σε κίνδυνο. Η Ελένη, όμως, καταφέρνει με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου να πλησιάσει εκ νέου τη Βασούλα και την πείθει να αφήσει τον άντρα της πριν να είναι αργά. Εκείνη δίνει κατάθεση στον Προύσαλη και την υπογράφει, καταδικάζοντας τον Λια. Ο αστυνόμος αναλαμβάνει την προστασία της μέχρι τη δίκη, μια δίκη που μπορεί να καταδικάσει και τον Δούκα.

Ο Νικηφόρος προχωράει το σχέδιο του για το σαμποτάρισμα της βιομηχανικής ζώνης και καταφέρνει να αποσπάσει από τον Σταματέλο πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Αποκαλύπτεται η διπλή ζωή του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες – Σοκαρισμένη η Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές όταν επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας

Ο Κλεομένης, μέχρι τώρα, στις Άγριες Μέλισσες, καταφέρνει να κρύψει καλά τη διπλή ζωή που κάνει, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv” και της Σοφίας Τσίρκα, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον ξεσκεπάσει και να απαλλαγεί για πάντα από εκείνο.

Ο Κλεομένης μπήκε στη ζωή των Σεβαστών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Μυρσίνη ενθουσιάστηκε από την αριστοκρατική του καταγωγή και στα μάτια του είδε τον ιδανικό σύντροφο για τη μοναχοκόρη της, την Πηνελόπη. Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, εκείνος έχει διπλή ζωή, την οποία μέχρι στιγμής καταφέρνει να κρύψει καλά.

Ο Μελέτης, όμως, γνωρίζοντας το μυστικό του, καταφέρνει να πείσει τον Κωνσταντή να οργανώσουν ένα σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν και να οδηγήσουν τον Δούκα να τον διώξει για πάντα από τη ζωή τους. Αυτό θα το επιτύχουν μέσω του Δημητράκη, ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλεομένη και να τον κάνει να του εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει.

Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνονται πως ο Δούκας ανακαλύπτει το σχέδιό τους κι έτσι ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πει στον πατέρα του την αλήθεια για όσα σχεδιάζει.

Τι επόμενες μέρες, όμως, το μυστικό του Κλεομένη αποκαλύπτεται σε ακόμη έναν άνθρωπο. Αυτός δεν είναι άλλος από την Πηνελόπη, η οποία βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του συζύγου της. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις και απαιτεί να της πουν την αλήθεια. Δεν μπορεί να πιστέψει πως θυσίασε τον έρωτά της για τον Μελέτη για να παντρευτεί έναν άνθρωπο που κοροϊδεύει την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Έτσι, αποφασίζει να συναντήσει τον Δημητράκη και να τον ρωτήσει ανοικτά αν όντως αληθεύουν όσα της είπε ο Μελέτης. Η Πηνελόπη μαθαίνει σοκαρισμένη την πραγματικότητα και αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει τον αδελφό της και τον Μελέτη να τον ξεσκεπάσουν.

Θέλει να απαλλαγεί από τον Κλεομένη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς δίπλα του περνάει άσχημα και την κυριεύει ο φόβος. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουν να αποδείξουν όσα ξέρουν και στον Δούκα. Θα τα καταφέρουν όμως, ή ο Κλεομένης θα μπορέσει ακόμη μία φορά να ξεγλιστρήσει;

 

zappit.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close