Ad image

Σκορδάτες χυλοπίτες κοκκινιστές με μανιτάρια

23 Μαΐου 2023
Updated 2023/05/19 at 10:13 ΠΜ

Υλικά
250 γρ χυλοπίτες
3 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
200 γρ, μανιτάρια άσπρα
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά πελτές ντομάτας
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες με λίγο λάδι και αλάτι για 5 λεπτά. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι σωτάρουμε με μια κουταλιά ελαιόλαδο τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, τις πιπεριές, το σκόρδο και τον πελτέ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε μια κούπα νερό και βράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις χυλοπίτες, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν (όχι να στεγνώσουν), και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

 

 

 

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *