Σημαντικές

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ -TI ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε σήμερα η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα ,  όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται. 

Σύμφωνα με την Διοίκηση του Νοασοκομείου ”ο  Δημήτρης  Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021. Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα”

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Φόβους για επεισόδια απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο που εκδηλώνουν την συμπαραστασή τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα , εκφράζει με ανακοινωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και ζητά να ενισχυθούν με μια ακόμη διμοιρία οι δυνάμεις της Αστυνομίας στο νομό

. Η Αστυνομκή Διεύθυνση  Φθιώτιδας συμμεριζόμενη την έκδηλη ανησυχία που εκφράζουν  οι τοπικοί φορείς αυτοδιοίκησης, ιδιαίτερα της Λαμίας, μιας και η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά και στο επίκεντρο των ατόμων που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ζήτησε  από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς, την ενίσχυση της με μία Ομάδα Διμοιρίας Υποστήριξης, για τις επόμενες ημέρες, όπου η κατάσταση είναι και έκρυθμη  και κρίσιμη, μόνο για ένα ωράριο (απογευματινή βάρδια), προερχόμενη κυρίως από τις Δ.Α. Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου και δεν υφίστανται δομές Ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών, ενώ κατάστημα κράτησης υφίσταται μόνο στη Δ.Α. Φωκίδας, χωρίς να παρουσιάζει ανάγκες διαρκούς φύλαξης, όπως το Κ.Κ. Δομοκού, αλλά και τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν παρουσιάζουν έξαρση.

 Η  αδήριτη ανάγκη ενίσχυσης προέκυψε ως απόρροια της μεγιστοποίησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων, ιδίως στον χώρο του νοσοκομείου, αλλά και της ορθολογικής αξιοποίησης του αστυνομικού προσωπικού, προκειμένου και ακώλυτα να λειτουργούν οι υπηρεσίες, αλλά και να καλυφθούν οι ανθρώπινες ανάγκες του προσωπικού.

Δυστυχώς όμως το  αίτημα της Δ.Α. Φθιώτιδας, απορρίφθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς  προκαλώντας την απορία και την αγανάκτηση των αστυνομικών .

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close