Σπίτι

ΣΠΙΤΙ: Μαγικές συμβουλές του feng shui

tips από αυτή την πανάρχαια τεχνική διακόσμησης που έλκει την τύχη και την ευεξία στη ζωή των ανθρώπων!

Συμβουλές διακόσμησης για ηρεμία και μείωση του άγχους!

Βάλε φυτά στο σπίτι και στο γραφείο

μαύρο γραφείο

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί που ανανεώνουν τον αέρα και προσθέτουν το στοιχείο της φύσης στο σπίτι μας. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις τα φυτά πρέπει να είναι μέρος της διακόσμησης του σπιτιού μας! Έχει αποδειχτεί επιστημονικά αλλά είναι και μία από τις κυριότερες συμβουλές του feng shui για ηρεμία και καλή ψυχική υγεία, ότι τα φυτά μειώνουν το άγχος!

Φυσικός φωτισμός και καθαρός αέρας

φενγκ σούι για ηρεμία

Η καλή ενέργεια πρέπει να ρέει μέσα στο σπίτι και έτσι σύμφωνα με το feng shui για ηρεμία και γαλήνη είναι σημαντικό να αφήνουμε το φυσικό φως να μπαίνει στα δωμάτια! Επίσης είναι εξίσου σημαντικό να αερίζονται τα δωμάτια του σπιτιού και να αναπνέουμε φρέσκο αέρα. Αυτές οι συμβουλές συμβάλλουν στην μείωση του στρες και την καλή υγεία!

Feng shui για ηρεμία

διακόσμηση για σαλόνι

Για να πετύχουμε την αρμονία στο σπίτι και την ζωή μας και να έχουμε ηρεμία και λιγότερο άγχος υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε! Πρώτο είναι η τακτοποίηση του σπιτιού. Κάθε χώρος που μπορεί να μας δώσει γαλήνη συνήθως είναι τακτοποιημένος και καθαρός!

Ακόμα μία συμβουλή του feng shui για ηρεμία είναι να διακοσμήσουμε με χρώματα που μας χαλαρώνουν και μας εμπνέουν! Χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε, είναι χαλαρωτικά χρώματα που ελκύουν την ηρεμία και την πνευματικότητα! Η διακόσμηση σε αυτά τα χρώματα σε διάφορους τόνους σίγουρα θα βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μία απαιτητική μέρα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ediva.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close