Τοπικές

ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της δράσης της 5ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας για την προώθηση του εμβολιασμού των πολιτών από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στο Δήμο Καμένων Βούρλων, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας  Φώτης Σερέτης, με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη  Συκιώτη , θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις 10.00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καμένων Βούρλων και στις 10.30π.μ. στον Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Ακολούθως στις 11.00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου.

 Το πρόγραμμα της κινητής μονάδας εμβολιασμού, είναι:

1)   Από 09:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Κωνσταντίνου

2)   Από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Σκάρφειας

3)   Από 13:30 μ.μ. έως 15:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Μώλου.

Στην Κοινότητα του Αχινού, βρέθηκε σήμερα η κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία του εμβολιασμού κατά της covid-19, παρουσία του Διοικητή  Φώτη Σερέτη, τον οποίο υποδέχθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου.
Η δράση, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Στυλίδας, έχει ως στόχο, να απλοποιηθεί η διαδικασία του εμβολιασμού, ώστε να μην απαιτείται οι πολίτες, να μετακινηθούν προς τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα και να έχουν με τον τρόπο αυτό, άμεση πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία υγείας, κοντά στον τόπο της κατοικίας τους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close