ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ «ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ», ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ CNN.GR.

Oι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη δώσει εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να «σαρώσει» ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου με ειδική παραγγελία να ελεγχθεί διεξοδικά αν προκύπτει τυχόν εμπλοκή και ανήλικων προσώπων.

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Συγκεκριμένα οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι οι εξής: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.

Πηγή: cnn.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close