Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Στις “Άγριες Μέλισσσες” θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια 61-64

Στις Άγριες Μέλισσες ο Δούκας δεν είναι πια αυτός που φαίνεται, αρχίζει η αποκαθήλωση του

Όσα εξομολογείτει ο Λεωνίδας Κακούρης για τις Άγριες Μέλισσες.

Για την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες αλλά και για τον ρόλο του Δούκα που ενσαρκώνει ο ίδιος, μιλά ο Λεωνίδας Κακούρης στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Το ένοχο μυστικό του Δούκα αποκαλύπτεται και ουσιαστικά τρίζουν τα θεμέλια του γάμου του με τη Μυρσίνη.

Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει από το Δούκα το φρικτό μυστικό της δολοφονίας του πατέρα της Ελένης επιτίθεται. Εκεί αρχίζει να παίζεται το σκάκι της ζωής τους.

Δηλαδή είναι πια με το μέρος της οικογένειας της Ελένης -γιατί αυτό θα είναι μεγάλη ανατροπή.

Όχι, αλλά έχει δώσει μία πολύ μεγάλη δικαιολογία στην Ελένη ότι μπορεί να ήξερε ότι συνέβη στο πατέρα της. Οπότε αυτό από μόνο του αλλάζει πάλι τις ισορροπίες.

Ο Δούκας ζητά τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό.

Θέλει να διώξει την Ελένη με κάθε τρόπο από το Διαφάνι. Γι’ αυτόν είναι η φόνισσα του παιδιού του. Κρατά από την ιστορία τα κομμάτια που τον συμφέρουν και φροντίζει να καταχωνιάζει τα υπόλοιπα. Το ότι δηλαδή έχει σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης με προτροπή του Σέργιου, δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον. Έχει κάνει δεκάδες λάθη στη ζωή του ο Δούκας

Η Ελένη είναι ένα μισητό πρόσωπο όμως για το Δούκα.

Δε θέλει να τη βλέπει. Δεν επιθυμεί να είναι στη ζωή τους.

Έχετε καταφέρει να δικαιολογήσετε τις πράξεις του ήρωα;

Αν δω το Δούκα απέξω ως παρατηρητής δεν είναι ένας συμπαθής αλλά ένας αρνητικός ήρωας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.  Ο Δούκας κατέληξε να είναι αυτός ο άτεγκτος και σκληρός άνθρωπος που βάζει τον εγωισμό του και το όνομά του πάνω απ΄όλα μέσα από μία σειρά γεγονότων. Μιμείται τη ζωή του πατέρα του. Ήταν πάντα το πρότυπό του και ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την αποδοχή που αποζητούσε εν αντιθέσει με τον αδελφό του. Και εκεί ξεκινά και ένα άλλο κόλλημα στην σχέση με τον αδελφό και την αδελφή του. Έβαλε σκοπό του να αποδείξει σε όλους ότι είναι σπουδαίος. Η Μυρσίνη τον υποδαύλιζε. Κατάφερε τον στόχο του αλλά έχασε τον εαυτό του και αυτό θα αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται. Ο Δούκας δεν είναι πια αυτός που φαίνεται. Έχει μείνει το κέλυφός του. Αρχίζει η αποκαθήλωση του.

Παρά το ότι ο Βόσκαρης τον γλυτώνει από το κρατητήριο τον κρατά συνειδητά σε απόσταση

Γιατί γνωρίζει το ποιόν του. Τον ξέρει πολλά χρόνια. Δεν είναι, ούτε θα γίνει καλή η σχέση των δύο ανδρών.

Πόσο άλλαξαν τη ζωή σας οι Άγριες Μέλισσες; Τι καινούργιο σας έφεραν οι δεκαπέντε μήνες προβολής της;

Αυτή η ερώτηση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον αν δεν έμπαινε ο κορωνοιός στις ζωές μας και έσβηνε όλους τους μήνες με τον τρόπο του. Δε βγαίνω έξω, δε βλέπω κόσμο, άρα δεν έρχομαι σε ουσιαστική επαφή με το κοινό.  Αισθάνομαι φυσικά την αποδοχή ακόμη και φορώντας τη μάσκα όταν πηγαίνω σε κάποιο φαρμακείο ή σταματώ να πιω ένα καφέ. Αντιλαμβάνομαι ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν με πολύ αγάπη την σειρά. Νιώθω από τον κόσμο ένα «ευχαριστώ». Αισθάνομαι ότι τους κρατάμε συντροφιά και όντως είναι ωραίο να το μοιράζονται οι άνθρωποι αυτό μαζί σου. Σημαίνει ότι η δουλειά σου και οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ως συνθήκη το καθημερινό σήριαλ. Είναι ένας μαραθώνιος. Κάθε επεισόδιο είναι και κατοστάρι. Δεν σταματάς να πάρεις ανάσα.

 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Τα ένοχα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις στις Άγριες Μέλισσες κλονίζονται ανεπανόρθωτα… Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό έρχεται με μεγάλες ανατροπές τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Τα επεισόδια που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ανατρέπουν τα πάντα στο Διαφάνι. Καταιγιστικές εξελίξεις και συγκλονιστικές ερμηνείες. Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 61: Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 62: Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του. Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας.

Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 63: Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον Ταξίαρχο και το καθήκον του ως Ενωμοτάρχης. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά.

Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Το χωριό γιορτάζει την επανένωση Άγγελου-Σοφούλας αλλά ο Βόσκαρης παραμονεύει. Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας; Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει, πάλι, από το χωριό. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 64: Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της.

Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

 

 

 

 

https://www.ethnos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close