Τοπικές

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΛΑΔΙΚΟΥΣ, ΡΟΔΩΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

Επισκέψεις στις δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος , αντιμετωπίζοντας τους μήνες χαλάρωσης σαν μια ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με κατοίκους και επισκέπτες των χωριών .
Την Τρίτη 27 Ιουλίου ο Δήμαρχος  με τον αρμόδιο Εντεταλμένο Σύμβουλο της Υπάτης Κώστα Ξεφλούδα, επισκεφθήκαν  τις Κοινότητες Λαδικούς, Ροδωνιάς, Βασιλικών και Συκάς.
Είχαν την ευκαιρία να ακούσουν  τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους ενημερώσαν για τα θέματα που έχουν επιλυθεί μέχρι τώρα, αλλά και για τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται με συγκεκριμένο σχέδιο, οπως τονίστηκε για όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου.
μένη χρονιά.
Τα έργα της οδοποιίας, αγροτικής ή εσωτερικής, η καθαριότητα και ο φωτισμός, οι ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης, κυριάρχησαν στις συζητήσεις .
”Οι ανάγκες είναι μεγάλες, αλλά, πρέπει να γίνεται ιεράρχηση, με προτεραιότητα σε παρεμβάσεις που είναι επείγουσες, καθώς οι δυνατότητες του Δήμου σε οικονομικούς πόρους και μέσα, είναι συγκεκριμένες” δηλώνει ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος .
”Επιλέγουμε το δρόμο της αντικειμενικής προσέγγισης αναγκών, του συνεχούς διαλόγου με όλους, της ανταλλαγής απόψεων και της σύνθεσης.
Οι επισκέψεις μας και οι επαφές μας θα συνεχιστούν και με τις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου μας”.
www.lamiakos-typos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close