Πολιτισμός

ΣΤΟ 3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ “ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΑ” ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕ… ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στο 3ο Λύκειο Λαμίας, δόθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα Μουστάκεια Βραβεία μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Η τελετή βράβευσης των μαθητών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27/10) στην αιθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τον Διευθυντή του σχολείου Ανδρέα Αγγελακόπουλο να τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο του COVID-19.

Τα βραβεία παρέδωσαν στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος και οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Παπαχρήστος και Δημήτρης Μπεσλεμές.

Στην αίθουσα φυσικά υπήρχαν μόνο όσοι θα έπρεπε για να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που έκανε και την απονομή των βραβείων, βρήκε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στους μαθητές και στους νέους για τη διασπορά του κορονοϊού.

Ο κ. Καραΐσκος ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου που τηρούν τα μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο και τόνισε πως αυτό δίνει μήνυμα αισιοδοξίας πως τουλάχιστον στον τομέα της εκπαίδευσης τα πράγματα βαίνουν καλώς.

Τα “Μουστάκεια” βραβεία είναι χρηματικά βραβεία συνολικού ποσού 10.000€ που δίδονται στους αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος «Κ. Μουστάκα».

 

 

 

http://www.lamiakos-typos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close