Τοπικές

Στο “μηδέν” η Φθιώτιδα. Αρνητικά 10 ακόμη τεστ κορονοιου

Στο μηδέν παραμένει μέχρι στιγμής η Φθιώτιδα όσον αφορά στα κρούσματα του φονικού ιου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απο’ το νοσοκομείο Λαμίας 10 δείγμστα που εξετάστηκαν σήμερα είναι αρνητικά στο συνολό τους.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στο νοσοκομείο της Λαμίας και τα αναλώσιμα για τον εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού και προστατευτικές μάσκες.
Επίσης αναμένεται ένας αναπνευστήρας από δωρεά, ενώ την στήριξή τους στην διοίκηση του νοσοκομείου έχουν εκφράσει ο δήμος Λαμιέων και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Σε ότι αφορά στην ενίσχυση του νοσοκομείου, την Δευτέρα ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πρόσληψη 15 νοσηλευτών και τραυματιοφορέων, ενώ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης έχει υπογράψει για τον Απρίλιο, 10 εφημερίες από γενικούς γιατρούς του Κέντρου Υγείας Στυλίδας.

Το νοσοκομείο της Λαμίας θωρακίζεται απέναντι στον Κορονοϊό. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως παρά το γεγονός ότι πολλά είναι τα ύποπτα κρούσματα που έχουν δώσει δείγματα προς εξέταση τις τελευταίες ημέρες, κανένα δεν είναι θετικό.

Σήμερα το πρωί πάντως Ειδικές προστατευτικές στολές για την αντιμετώπιση της επιδημίας του Κοροναϊού πρόσφερε ο Δήμος Λαμιέων στο Νοσοκομείο Λαμίας για να το ενδυναμώσει στη μάχη που δίνουν Διοίκηση, ιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

Ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κος Ανδρέας Κολοκυθάς που παρέλαβε τις στολές ευχαρίστησε τον Δήμο Λαμιέων και τον Δήμαρχο Κο Θύμιο Καραίσκο για τη σημαντική,όπως τόνισε, συμβολή τους στην ενίσχυση του Νοσοκομείου στην προσπάθειά του να προσφέρει ασφαλή και άμεση υγειονομική κάλυψη σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close