Σημαντικές

ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ COVID ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στον αγώνα που δίνουν  οι ασθενείς με covid που νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και σύσσωμο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος , θέλησαν να δώσουν η διοίκηση του ιδρύματος σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων.
Το μήνυμα αυτό μεταφέρει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου , μαζί με τις ευχές ολων για γρήγορη ανάρρωση των νοσηλευομένων και επιστροφή στις οικογενειές τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα .


Μάλιστα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς θέλησε δημόσια να ευχαριστήσει το Δήμο Λαμιέων για την ανταπόκριση στο αίτημα για χριστουγεννιάτικο στολισμό.


«Με την βοήθεια του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθύμιου Καραΐσκου, τον οποίο και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή του, επεκτείναμε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό γύρω από το πέτρινο κτίριο , όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς με κορονοϊό, προσπαθώντας να προσθέσουμε μια επιπλέον νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που διανύουν και με την ελπίδα οι επικείμενες ημέρες να επιφυλάσσουν ταχεία ανάρρωση».

 

 

http://www.lamiakos-typos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close