Τοπικές

Στυλίδα: Συνεχίζει τις δράσεις του το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Τον Δήμο Στυλίδας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, με στόχο τη διασύνδεση και ενημέρωση των τοπικών Κοινωνικών και Υγειονομικών Δομών, για τη λειτουργία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας και όμορους δρόμους, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας επικοινώνησε με τους κατοίκους και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του ΚΕΘΕΑ.

Κατά την επίσκεψη τους στην πόλη, τα μέλη του προσωπικού της Κινητής Μονάδας επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Στυλίδας και πραγματοποίησαν συνάντηση με τους κ.κ. Βασιλική Μαυρομύτη, Κοινωνική Λειτουργό και Βάιο Μάργαρη, Διοικητικό Υπάλληλο, όπου συζητήθηκαν οι ανάγκες της περιοχής σε ότι αφορά στο θέμα των εξαρτήσεων και η προοπτική μελλοντικής συνεργασίας των δύο δομών.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close