Τοπικές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΥΑ

Συγκέντρωση και πορεία Διαμαρτυρίας εναντία στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην  Θέση «Σαράνταινα» και Οξυά διοργανώνουν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής  2 Αυγούστου στο Ορειβατικό  Καταφύγιο της Οξυάς – στις 11:00 πμ – το Δίκτυο Πολιτών και Φορεών για την Προστασία της Οξυας.

Η Ανακοίνωση:

«Η Συντονιστική Επιτροπή του «Δικτύου Πολιτών και Φορέων για την Προστασία της Οξυάς» που δραστηριοποιείται ενάντια στην εγκατάσταση Α/Γ στην Σαράνταινα και την Οξυά, συνεχίζει τις δράσεις της για την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος.

Μετά την ιδρυτική συνάντηση των μελών μας στην Σπερχειάδα στις 27/6 και μετά από μια σειρά ενέργειες που ακολούθησαν ( έκδοση ψηφίσματος, αιτήματα για αποφάσεις από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Μακρακώμης και Ναυπακτίας, επικοινωνία του προβλήματος σε διάφορα ΜΜΕ, καθώς και άλλες τοπικές δράσεις), συνεχίζοντας την προσπάθεια διοργανώνουμε Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία στο πεδίο που πρόκειται να εγκατασταθούν οι Ανεμογεννήτριες.

Η συγκέντρωση των φίλων, Φορέων, Συλλόγων αλλά και όποιου θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για την σωτηρία της Οξυάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. στο Ορειβατικό καταφύγιο της Οξυάς το οποίο βρίσκεται στον οδικό άξονα Γαρδικίου – Γραμμένης Οξυάς 20 χιλιόμετρα περίπου μετά το Γαρδίκι ( 500 μέτρα  από το μνημείο της μάχης της Οξυάς που υπάρχει στο δρόμο).

Καλούμε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, τους δημότες των Δήμων Μακρακώμης, Ναυπακτίας και Καρπενησίου, τους Συλλόγους αλλά και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν μαζικά  την προσπάθειά μας για την αποτροπή εγκατάστασης Α/Γ.

Συνεχίζουμε δυναμικά ….

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Καρανίκας Γιώργος     6978888456

Παπακώστας Γιώργος 6973409095

Ανδρίτσος Γιάννης       6944843772

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close