ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Tις επιχειρήσεις που εχουν την εδρα τους στην επαρχία Δομοκού και αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική και περιφερειακή οικονομία επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης . Συγκεκριμένα ο κ. Καραγιάννης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις  ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε. ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ,  ΝΟΜΙΚΟΣ Δ ΑΒΕΚ, ΦΑΚΕΣ ΒΟΥΖΙΟΥ , το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΚΙΡΛΕΜΗ. και τους ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΚΑΝΗ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε   μια ουσιαστική συζήτηση με τους επιχειρηματίες για το πως θα ενισχυθεί το τοπικό ΑΕΠ, για τη δημιουργία προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν όχι μόνο σε νέες και σταθερές θέσεις εργασίας αλλά και σε ειδικότητες που να καλύπτουν τις νέες τάσεις της αγοράς της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
Δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα των επιχειρήσεων αυτών βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
”Μέσα από αυτό το οδοιπορικό που σίγουρα θα έχει συνέχεια σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναδεικνύονται ζητήματα που δεν είναι δυνατό να τα εντοπίσεις μέσα σε ένα γραφείο” δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης , προσθέτοντας πως  αν δεν βρεθούμε δίπλα στον εργαζόμενο, κοντά στον επιχειρηματία, μέσα στο χώρο της δουλειάς, μέσα στην πραγματική οικονομία, τότε δε θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές ανάγκες μιας επιχείρησης για να τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει.
http://www.lamiakos-typos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close