Σημαντικές

Συνεχίζονται χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί στο Κ.Υ. Στυλίδας

Από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για τους πολίτες, από ηλικία 60 έως 64 ετών, με το εμβόλιο της Astra Zeneca στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Η προσέλευση των πολιτών είναι μεγάλη, αφού αγγίζει το 100%, με τους περισσότερους πολίτες να βλέπουν το εμβόλιο σαν «λύτρωση» και να το εμπιστεύονται απόλυτα.

40 άτομα εμβολιάζονται καθημερινά, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, στο εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί καθημερινά και το Σάββατο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Όπως επισημαίνει η Γενική Ιατρός του Κέντρου Υγείας Στυλίδας και Επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Στυλίδας, Αλεξάνδρας Βεντούρη- Νασοπούλου, δεν έχει προκύψει καμία παρενέργεια του εμβολίου σε όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί έως τώρα.

Παράλληλα, ο Δήμος Στυλίδας αναμένεται να μισθώσει μεμονωμένα οχήματα για την μετακίνηση των ευάλωτων δημοτών που χρειάζεται να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Μιλώντας στην κάμερα του star Κεντρικής Ελλάδας, η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου τονίζει πως ο Δήμος φροντίζει για τη μεταφορά των δημοτών που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης με δικά τους μέσα, προς και από το εμβολιαστικό κέντρο των Καμένων Βούρλων, στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν ώστε να εμβολιαστούν κατά του covid-19 το επόμενο διάστημα.

Η δράση αφορά σε ηλικιωμένους, σε μοναχικούς συνδημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης. Η υλοποίηση της δράσης θα γίνει σε συνεργασία και με τη συνδρομή του προσωπικού της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δ.Ε. Στυλίδας, της Δ.Ε. Εχιναίων και της Δ.Ε Πελασγίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι δημότες και θα διαπιστώνεται η συνδρομή ανάγκης μετακίνησής τους.

Οι δημότες αυτοί, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2238350108- 2238350100 (Στυλίδα), 2238350203 (Ράχες) και 2238350308 (Πελασγία) τις καθημερινές από τις 8.00 έως τις 14.00, ενώ θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός.

Η μεταφορά των πολιτών θα γίνει με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

 

tvstar.gr 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close