Ad image

ΣΥΡΙΖΑ : Ο Πολάκης υμνεί το ρόλο του αρχηγού και απαντά στον Τσακαλώτο

5 Οκτωβρίου 2020
Updated 2020/10/05 at 6:26 ΜΜ

Νέα επεισόδια προστίθεται στον πόλεμο των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή τη συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Βήμα ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά και επιτίθεται εκ νέου στον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Αρχηγός και ομάδα

Αφορμή για τη νέα επίθεση Πολάκη κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι η φράση του τελευταίου ότι το αρχηγικό κόμμα είναι στα αζήτητητα της Ιστορίας. Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι«δεν υποτιμώ τη συμβολή των προσωπικοτήτων, για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά στον Αλέξη την έννοια της κυβερνώσας Αριστεράς. Σε κάθε περίπτωση όμως το αρχηγικό κόμμα – που άλλωστε δεν είναι και στις προθέσεις του Αλέξη – είναι στα αζήτητα της Ιστορίας».

«Αρχηγός χωρίς ομάδα, είναι μηδέν, αλλά και ομάδα χωρίς αρχηγό είναι επίσης μηδέν!» σχολίασε με έμφαση ο Παύλος Πολάκης και επέμεινε εν είδη υπερασπιστή και σωματοφύλακα του Αλέξη Τσίπρα ότι η κίνηση των μαζών είναι το πρωταρχικό στη συλλογική τους έκφραση αλλά το καθοριστικό όπως δήλωσε είναι η προσωπικότητα που θα ηγηθεί.

Με λίγα λόγια και πέρα από το επιστημονικό παράδειγμα ,μιλώντας για την κοινωνική εξέλιξη: Το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ είναι η κίνηση των μαζών και η συλλογική τους έκφραση. ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι η προσωπικότητα που θα ηγηθεί και θα ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙ-ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ- ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ αυτή την κίνηση» έγραψε στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Όταν ήμουνα διευθυντής στη ΜΕΘ

Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είναι η πολλοστή φορά που στρέφει τα βέλη του κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου το τελευταίο διάστημα για να επιχειρηματολογήσει επικαλέστηκε την ιατρική του ιδιότητα γράφοντας:

«Όταν ήμουνα διευθυντής στη ΜΕΘ, που είναι το «προκεχωρημένο φυλάκιο» της εφαρμοσμένης βαριάς κλινικής ιατρικής η οποία απαιτεί βαθιά γνώση και συλλογική λειτουργία ΟΛΗΣ της ομάδας, από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φυσιοθεραπευτές, το βοηθητικό προσωπικό κλπ κλπ, υπήρχαν ΠΟΛΛΕΣ στιγμές που σε κάποια πολύ σοβαρά περιστατικά: α) είτε έπρεπε να ληφθεί πολύ γρήγορα κάποια απόφαση δύσκολης παρέμβασης κρίσιμης για τη ζωή του ασθενή, β) είτε κάποιος έπρεπε ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ποια στρατηγική θεραπείας θα ακολουθούνταν στον ασθενή καθώς υπήρχαν διαφορετικές (επιστημονικά στοιχειοθετημένες) απόψεις ανάμεσα στα μέλη της ομάδας

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ είναι ο αρχηγός…..στην προκειμένη περίπτωση ο διευθυντής της ΜΕΘ. Αν δεν το κάνει ,τότε δεν μπορεί να είναι επί της ουσίας διευθυντής γιατί δεν θα σωθεί τελικά ο ασθενής. Γι’ αυτό κατέληξα και στο συμπέρασμα που το έχω πει πολλές φορές: Αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν, αλλά και ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΔΕΝ !!!!»

Με λίγα λόγια και πέρα από το επιστημονικό παράδειγμα ,μιλώντας για την κοινωνική εξέλιξη:

-Το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ είναι η κίνηση των μαζών και η συλλογική τους έκφραση

-ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι η προσωπικότητα που θα ηγηθεί και θα ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙ-ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ- ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ αυτή την κίνηση…..».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε σηκώσει το γάντι στην διαφωνία Τσακαλώτου για τη ρητορική Τσίπρα περί πολιτικών απατεώνων της κυβέρνησης Μητσοτάκη και είχε επίσης απαντήσει στον κ. Τσακαλώτο «ΕΥΚΛΕΙΔΗ είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!».

 

 

 

 

 

in.gr

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *