Σημαντικές

ΤΑ 31 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ- ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Από τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρστού μέχρι τη Στυλίδα και από το Δομοκό μέχρι τη Λάρυμνα, εντοπίζονται τα 31 νέα κρούσματα που παρουσίασε στο χάρτη της Τρίτης 9 Μαρτίου ο ΕΟΔΥ.

Όπως συμβαίνει τις τελευταίες πολλές ημέρες τα περισσότερα κρούσματα είναι στη Λοκρίδα και ειδικά στο Δήμο Λοκρών με την Αταλάντη να παίρνει βραχεία κεφαλή από τη Μαλεσίνα! Ειδικότερα στην πρωτεύουσα του Δήμου εντοπίζονται τα 8 από τα 17 καινούρια κρούσματα μαζί με ένα ακόμη που χρεώνεται στο Μεγαπλάτανο. Οι ηλικίες είναι από 18 μέχρι 73  ετών για τις 8 γυναίκες που βρίσκονται στη λίστα η οποία συμπληρώνεται από έναν 76χρονο.

Στη Μαλεσίνα έχουμε έξι νέα περιστατικά μεταξύ των οποίων και ένα 3χρονο αγοράκι αλλά και τρεις άνδρες και δύο γυναίκες από 28 μέχρι 86 ετών. Η λίστα συμπληρώνετε από μία 22χρονη στη Λάρυμνα και μία 26χρονη από την Τραγάνα.

Η Λοκρίδα δίνει τρία ακόμη κρούσματα, τα δύο στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και συγκεκριμένα στην ΔΕ Ελάτειας σε ηλικιωμένο ζευγάρι και ένα στη ΔΕ Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων (27χρονη).

Από ένα κρούσμα έχουμε στους τρεις Δήμους  Μακρακώμης, Δομοκού και Στυλίδας. 38χρονος στη ΔΕ Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, 37χρονη στο Δομοκό και 72χρονη στη Στυλίδα τα περιστατικά covid.

Τέλος τα υπόλοιπα οκτώ (8) είναι στη Λαμία, τρεις άνδρες 39, 43 και 64 ετών, μία 15χρονη και τέσσερις γυναίκες 57 έως 66 ετών.

 

 

 

 

 

https://www.lamiareport.gr/

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close