Ομορφιά

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SMOKY EYES ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ .

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ LOOK ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ

 

ΤΑ SMOKY EYES ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

1.Ακόμα και αν πιστεύεις ότι δεν χρειάζεσαι make up, ή foundation εμείς σου προτείνουμε να βάλεις μια λεπτή στρώση, που θα κάνει το χρώμα ομοιόμορφο, θα καλύψει ατέλειες και έτσι θα έχεις ένα καθαρό καμβά. Αν έχεις μαύρους κύκλους λίγο concealer θα κάνει θαύματα.

2.Στο επίκεντρο του μακιγιάζ αυτού είναι τα μάτια και καλό είναι να ξεκινήσεις από αυτά και να αφήσεις ρουζ και contouring για αργότερα που θα έχεις την βασική εικόνα και δεν θα κάνεις υπερβολές .

 

Με το μαύρο, μαλακό μολύβι σου κάνε μία χοντρή γραμμή περιμετρικά του ματιού και δημιούργησε ένα πλαγιαστό τρίγωνο . Συνέχισε τη γραμμή και πάνω από το καπάκι του ματιού αλλά άσε το καπάκι κενό! Μη φοβάσαι, αν το μολύβι είναι τόσο μαλακό όσο πρέπει , η εφαρμογή του θα είναι εύκολη και ακριβής.

3.Πέρασε όσες δόσεις μάσκαρα πιστεύεις ότι χρειάζονται για ένα πιο σωστό αποτέλεσμα, αλλά τις υπερβολές άφησέ τες μόνο για τις βραδινές εξόδους.

4.Θα δεις ότι τώρα χρειάζεσαι μόνο λίγο contouring  έτσι ώστε να ακολουθούν οι  γωνίες του προσώπου σου με αυτές των ματιών σου. Το ρουζ δεν είναι απαραίτητο σε αυτό το μακιγιάζ , εκτός και αν αισθάνεστε χλωμή.

5.Μια τελευταία πινελιά είναι ένα κραγιόν σε nude  απόχρωση  και μόνο.

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close