Τοπικές

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΜΕΩΝ

Να είναι προσεκτικοί απέναντι στους κάθε είδους απατεώνες καλεί τους πολίτες  ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, μπροστά σε γιατρούς και νοσηλευτές και με  αφορμή τον ψευτογιατρό, η δράση του οποίου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, ο Σεβασμιώτατος τόλμησε να καταδικάσει με καυστικό τρόπο τα οσα απαράδεκτα συμβαίνουν γύρω μας.

”Να μην εμπιστευόμαστε τον κάθε απατεώνα που μπορεί να μας πουλάει φάρμακα και θεραπείες” επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος.

”Η πολιτεία μας, είπε, δεν λειτουργεί στο χάος, έχει σύλλογο ιατρικό, σύλλογο φαρμακευτικό μονάδες υγείας, νοσοκομεία. Οι γιατροί είναι καταχωρημένοι, έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, συνέχισε.

Και πολύ ρασοφόροι μπορεί να κυκλοφορούν και να παρουσιάζονται ως άγιοι και να πουλάνε στους ανθρώπους θαύματα και λείψανα και εικόνες και παραμύθια της χαλιμάς αλλά να μην ανήκουν στην κανονική ορθόδοξη εκκλησία, έχουμε ευθύνη εμείς οι άνθρωποι”.

Στο στόχαστο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας μπήκαν και οι κηραλοιφές του Βελόπουλου.

Ο Μητροπολίτης  επεσήμανε:

”Και πολλοί άλλοι να παζαρεύουν και να εμπορεύονται τα κάθε μαντζούνια και τα κάθε παραμύθια και τον αέρα τον κοπανιστό και μάλιστα να κάθονται και σε έδρανα του κοινοβουλίου και να διαφημίζουν και φάρμακα για τον κορωνοϊό.

Και όμως η κοινωνία να κάθεται παθητικά και να τα ανέχεται, αυτή η κοινωνία που υποτίθεται έχει προοδεύσει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο άτεγκτη και προστατεύει τα δικαιώματα των πολλών”.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close