Σημαντικές

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΟ

Η ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,ΔΥΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ) ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΜΕ (ΚΑΝΑΛΙ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ή SITE)  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΛΕΙ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ , ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

Η ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΚΡΙΣΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ; ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ…. (ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΑΡ).

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΜΕ.

ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ (ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ) ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ .

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΜΕ.  ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ) ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ( ΟΠΩΣ Η ΛΑΜΙΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close