Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Ταινία υπερπαραγωγή με ηθοποιούς του Hollywood στο νησί της Εύβοιας

Από την παραλία της Χιλιαδούς του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων μαγεύτηκε ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης Σουηδός Ruben Ostlund και την επέλεξε για μία ταινία υπερπαραγωγή με τίτλο “Το τρίγωνο της θλίψης” που έχει ως κεντρικό πυρήνα της τον κόσμο της μόδα.

Το «Triangle of Sadness» αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σκηνοθέτη. Κατά τη διάρκεια μιας πολυτελούς κρουαζιέρας, τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου όταν ο μαρξιστής καπετάνιος αποφασίζει να εκδικηθεί τα μοντέλα – επιβάτες του. Ο συνδυασμός της ναυτίας, από μία ταυτόχρονη δυνατή καταιγίδα, και της τροφικής δηλητηρίασης επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα και οι επιβάτες του πλοίου καταλήγουν ναυαγοί  στη Χιλιαδού. Στο ελληνικό κομμάτι της παραγωγής εμπλέκεται
ο Γιώργος Καρναβάς, παραγωγός και ιδρυτής της Heretic. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο ηθοποιός του Hollywood Woody Harrelson.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθούν μέσα Οκτωβρίου. Έχουν γίνει κρατήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής καθώς αναμένεται να φτάσουν πάνω από 100 άτομα. Ήδη σήμερα Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Χιλιαδούς βρίσκονται παράγοντες της εταιρείας Heretic, καθώς η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή που θα στοιχίσει περίπου τα 40εκ.ευρώ.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close