Σημαντικές

Τηλεκπαίδευση Δευτεροβάθμια: Αλλάζουν οι κωδικοί των καθηγητών

Σημαντική πληροφορία για τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Το υπουργείο Παιδείας αλλάζει server και κωδικούς με αποτέλεσμα τα παιδιά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια σήμερα για την τηλεκπαίδευση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά links.

Αυτό ισχύει μόνο για τους μαθητές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Οι γονείς έλαβαν τα σχετικά mail μέσα στη νύχτα. Αν κάποιος δεν λάβει το mail θα πρέπει να επικοινωνήσει με την διεύθυνση του σχολείου.

Χθές αργά το απόγευμα στάλθηκε στους εκπαιδευτικούς ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο τους πληροφορεί ότι στα πλαίσια της  αναβάθμισης των υποδομών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου,   θα αλλάξουν οι σύνδεσμοι των ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών που ανήκουν σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης της  χώρας.

 

Στο μήνυμα μάλιστα παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να ενημερώσουν τους μαθητές ή και τους γονείς για την αλλαγή αυτή.

Προκαλεί βέβαια εντύπωση το γεγονός ότι μία τέτοια σημαντική αλλαγή γίνεται γνωστή στους εκπαιδευτικούς το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι εργασίες αναβάθμισης διαρκούσαν μέχρι τις 9μμ.

Για να γίνει δυνατή η πραγματοποίηση του μαθήματος μέσω webex σήμερα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στις συγκεκριμένες Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης θα πρέπει – για όσους βέβαια είδαν το μήνυμα-, να αλλάξουν  οι σύνδεσμοι στα προγράμματα, να φτιαχτούν μηνύματα για τους μαθητές με τους νέους συνδέσμους,  αφού πρώτα βέβαια οι εκπαιδευτικοί συνδεθούν μέσω του Πανελληνίου σχολικού δικτύου το οποίο αντιμετωπίζει και πάλι σοβαρά προβλήματα στο webex….

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

https://mathe.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close