Τοπικές

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Την μνήμη του   διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο αποφάσισε να τιμήσει ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του  Μουσικού Σχολείου Λαμίας .

Σε ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου έργου του αποφασίστηκε το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του Μουσικού Σχολείου που δημιουργήθηκε εκ βάθρων από τον Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο να πάρει το όνομά του ενώ στη μνήμη του θα κατατεθεί και ένα χρηματικό ποσό στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας :

Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στέκεται με θλίψη μπροστά στην απώλεια του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου. Του ευγενούς στην ψυχή, στους τρόπους, στην παρουσία. Του σεβαστού δασκάλου, του εμβριθούς επιστήμονος. Του αγαπητού συναδέλφου. Κι η θλίψη της απώλειας του δικού μας ανθρώπου στρέφει ευθύς τον νου στη μνήμη της κοινής πορείας που χαράξαμε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στο κοινό βίωμα, στο κοινό όραμα, που ο Κώστας υπηρέτησε τόσο από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, όσο και εντός της τάξης.

Η παιδαγωγική, επιστημονική και ευρύτερη συγκρότησή του οδήγησε τα βήματα του στην υπηρεσία θέσεων ευθύνης, είτε ως σχολικού συμβούλου, είτε ως Προϊσταμένου Εκπαιδευτικής και Επιστημονικής καθοδήγησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είτε, εσχάτως, ως Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας. Μα πάντα επέστρεφε στην αγκάλη της σχολικής μονάδας, που ποτέ δεν παρέλειψε να τονίζει ότι είναι το μετερίζι της πρώτης γραμμής για κάθε εκπαιδευτικό που τιμά την αποστολή του.

Σε ένδειξη αναγνώρισης του πολυσχιδούς έργου του ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας αποφασίζει ομόφωνα να μετονομαστεί το προσφάτως ανακαινισμένο εργαστήριο φυσικών επιστημών του Σχολείου μας, το οποίο ο εκλιπών δημιούργησε εκ βάθρων, σε εργαστήριο φυσικών επιστημών “Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος”. Επίσης, στη μνήμη του θα κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ του Ορφανοτροφείου Θηλέων της πόλης μας.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close