ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ :Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

O Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας σας  προσκαλεί  στα καταστήματα της περιοχής μας για τις  αγορές σας και την περίοδο των εκπτώσεων.

Οι  εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία τόσο για οικονομικές αγορές αλλά και  να βγούμε στην αγορά με ανεβασμένη διάθεση , να περάσουμε καλά και φυσικά να κάνουμε τα ψώνια μας.

Εμείς πάντα θα σας προτρέπουμε  να κάνετε τις αγορές σας σε ένα φυσικό κατάστημα της περιοχής , αφού  είναι ο μόνος τρόπος για να τονωθεί η τοπική οικονομία.

Η εμπορικότητα της κάθε περιοχής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το τζίρο και τη βιωσιμότητα των καταστημάτων, που με τη σειρά τους ενισχύουν σε πρώτο χρόνο τους ιδιώτες  μέσω των μισθών των εργαζομένων,των ενοικίων  επαγγελματικών χώρων αλλά και  κατοικιών,μέσω των αμοιβών των επαγγελματιών που σχετίζονται με τη λειτουργία τους π.χ. λογιστές,νομικοί συμβούλοι κλπ ,  τις Δημοτικές επιχειρήσεις μέσω των τελών, τις συγκοινωνίες ,τις ΔΕΚΟ,και σε δεύτερο χρόνο  συμβάλλουν στην εν γένει οικονομία ενισχύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν.

Μη ξεχνάτε ότι μόνο μέσα από τις δικές σας αγορές θα ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας και θα δημιουργηθούν καινούριες.

Επιπλέον το κλίμα στην αγορά θα γίνει πιο θετικό και αυτό θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην καλύτερη εικόνα της πόλης μας.

Τέλος μια πόλη γεμάτη φωτισμένα καταστήματα είναι μια ασφαλέστερη πόλη .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close