Τοπικές

“Ζω στη Στερεά Ελλάδα, αγοράζω και στηρίζω” (video)

Tο φετινό Πάσχα 2020 είναι πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό, αλλά παραμένει Στερεοελλαδίτικο!!!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων στηρίζει και συνδράμει την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης που διανύουμε το 2020 λόγω της επιδημίας του κορονοϊού Covid 19.
Η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη και σίγουρα η εσωτερική ανάγκη τόσο να βγούμε έξω ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα μεγαλώνει περισσότερο. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε με υπευθυνότητα αυτό που μας λένε οι ειδικοί. Να Μείνουμε σπίτι. Με περιορισμένες τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, θα περάσουμε το φετινό Πάσχα οικογενειακά στην θαλπωρή του σπιτιού μας.
Παρά τις δυσάρεστες απαιτούμενες καταστάσεις στην θρησκευτική λατρεία και στην τήρηση των παραδόσεων, δίνεται η ευκαιρία να αποτελέσει η γενικευμένη συμπεριφορά μας, υπόδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υπεύθυνης συμπεριφοράς ενάντια στον κίνδυνο που φέρει ο κορονοϊός.
Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε και πρέπει να στηρίξουμε την Στερεά Ελλάδα και τους Ανθρώπους της. Τώρα είναι που πρέπει να αποδείξουμε πως και θέλουμε και μπορούμε να στηρίξουμε τα τοπικά μας προϊόντα. Αυτά που γεννά και μεγαλώνει η γη της Στερεάς Ελλάδας και αυτά με τα οποία διαχειρίζονται οι Στερεοελλαδίτες παραγωγοί και επιχειρηματίες για να τα απολαμβάνουμε όλοι εμείς!!!

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close